5 saker jag gjort idag (och igår) #6

Igår:

1. Dokumenterade sommarlovsentreprenörerna

2. Dokumenterade sommarlovsentreprenörerna

4. Dokumenterade sommarlovsentreprenörerna

4. Dokumenterade sommarlovsentreprenörerna

5. Jävlades med designen på sommarlovsentreprenörernas blogg. Internet Explorer och Safari is the enemy!

Idag:

1. Dokumenterade sommarlovsentreprenörerna

2. Dokumenterade sommarlovsentreprenörerna när de gjorde sin gerillamarknadsföringsattack. 30 ungdomar iklädda limegröna t-shirts, plus ett hundratal limegröna ballonger*. De hade en ramsa och allt. Marscherade bort till hamnen och SVT-huset, in i receptionen och skrämde de som jobbade där. Vidare längs hela Storgatan, upp till Radio Guld. In på Entré och Radio Guld-studion, lyckades kräva fram en intervju i radio. Vidare ner på torget, marscherandes runt statyn av Gustav II Adolf. Sedan till IN-gallerian för att lite senare avsluta med ett magnifikt gympanummer vid sidan av torget. Hela tiden sjungandes på den, väldigt catchy, ramsan. Det var underbart. Åh, vad kul dom hade.

3. Satte upp ett biktbås där sommarlovsentreprenörerna fick sitta ensamma framför kameran och ordbajsa. Inte många var på den idén från början. Men vi lyckades ragga upp några. Till slut.

4. Fick bloggen att funka! OH HAPPY DAY! Den befinner sig på sommarlovsentreprenorsundsvall.wordpress.com, vilket även förmodligen är det mest osmidiga namn någon någonsin har haft på en blogg. (Här finns det också ett par bilder från gerillamarknadsföringsattacken – Kanske vi skulle ha döpt bloggen till det?)

5. Åkte ut till Birsta. Köpte en tröja som jag kan rita på. Åt på Max. Nomnomnom.

*Lätt överdrift.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu