Ibland betvivlar jag min intelligens

Jag var i full gång med att ladda upp bilder till mitt Photobucket-konto. Bilder som jag sedan skulle lägga upp här. Då drog en liten informationsvideo i hörnet till sig all min uppmärksamhet. En liten video som berättade om allt man kunde göra med sina bilder efter man laddat upp dom. Alltså typ samma saker som man kunde göra innan man laddat upp dom.

Det är i detta tillfälle intelligensen dalar. När bilden med texten ”Or put them on your blog or profile page” dyker upp är min första tanke, helt oförväntat:

Men! Varför använder jag inte Photobucket för att ladda upp bilder till min blogg?!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu