22° varmt i Sundsvall

Idag var en härlig dag. En dag med sovmorgon. En dag med bara en lektion. Men framför allt: En dag med sol och värme! Jag började fem över tio imorse, och slutade halv tolv. Sedan gick jag, Lollo och Stina hem till mig. Vi satt här ute på gräsmattan. Åt glass. Drack saft.. med kolsyra. Ja. Typ. Sen bjöd Mamma på middag. Hamburgare. Jag är nöjd så länge det inte är korv.
Efter det skjutsade vi hem Lollo och åkte till Birsta för att köpa en vit tröja. Så nu har jag inte längre någon ursäkt till varför jag inte har fotat till min portfolio än. Ingen ursäkt alls. Vi skulle köpa hö till Peter Pan också. Det glömde vi. Tvingade Mamma att köpa Maltesers. Så nu sitter jag här och äter det. I ett desperat försök att skjuta upp mitt portfolio-arbete liite till.
Det här är nog det tråkigaste inlägget jag har gjort. Feel free to ignore it. Man måste ju sätta ribban på lägsta ibland. Did that make sense?

// Mrs. Procrastination


Comments

  1. Quote
    Elin said 25 maj 2010, 20:13:

    Om du vill kan jag ordna 1 ton hö för 1400 kr :D haha då har du mat till PJÄMEBP så det räcker :D

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu