Fem saker jag gjort idag

Jag tänkte att det skulle vara kul för framtiden om jag skrev ner fem saker jag gjort varje dag. Vi får se hur länge detta håller. Here we go!

1. Jag klev upp och var klar att gå till skolan halv nio. Historian började kvart över tio. Trodde jag. Det visade sig sedan att vi inte hade någon Historia idag. Och ingen annan lektion heller för den delen. Jag klev upp klockan sju på en dag då jag var ledig.

2. Jag tog ut Peter Pan i solen ett tag. Detta var alltså innan regnet kom och förpestade allas tillvaro. Fick också tillfälle att använda mina baby-rosa solglasögon för första gången.

3. Bytte både ringsignal och sms-signal. Nu är dom matchy-matchy. Bytte från Lonely Island’s ”We Like Sportz” till. Ja. *Hemlis*. Har jag spenderat veckor på att leta reda på den är det orättvist om du ska få veta bara sådär.

4. Åt middag. Matvete och morotsbiff. Well. That was interesting.

5. Spenderade ett antal kvartar med att gå igenom allt som fanns på min mp3. Hade en massa ny musik som jag ville dela med mig av till den. Men alla 8 Gb var upptagna. Fixed that!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu