Fem saker jag gjort idag #2

1. Hade möte/skrev på en massa anställningspapper på FAVI. Sedan fick den stackars gubben en stroke när han hörde vår timlön.

2. Hade betygsamtal i Grafisk Design. Min lärare var nyfiken på var all min kreativitet kom ifrån – ”Vad jobbar dina föräldrar med?” Mamma jobbar på försäkringskassan och Pappa är VVS-konsult. Creative enough for ya’? Pappa är dock rätt kreativ faktiskt. Vi har en massa tavlor som han gjort här hemma.

3. Fick reda på att de – HOLY SMOKES – vill trycka upp tröjorna jag designat i min portfolio på riktiga tröjor! *I am now doing my proud-face*

4. Brände ut alla årets arbeten på en backup-CD. Satte in CD-skivan i skrivaren för att skriva ut min label på den. Wait. What’s that? Mitt namn är inte Elin Olovsson och jag går inte i MP09B? Nej. Nej det gör jag inte. Och det där är inte ens nära hur min label ser ut.

5. Upptäckte att all min musik från och med bokstaven ”M” har försvunnit från min mp3-spelare. Extremt störande då den musik jag är beroende av just nu börjar på ”T” och ”S”. Ohgod.


Comments

  1. Quote
    Lollo said 9 juni 2010, 14:41:

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu