5 saker jag gjort idag #3

1. Vaknade av att jag hade en konstig dröm. Jag och Pappa gick över på Nikolaisens tomt (våra grannar). När vi gick runt hörnet på deras hus var där plötsligt en massa träd täckta av knallgula löv. Hela marken var täckt i knallgula löv. Det var otroligt vackert. Vi fortsatte att gå framåt och kom då till en liten vik med sandstrand. Det var stora sanddynor så långt man kunde se. Båtar överallt. I vattnet var det dessutom fullt med svanar. Jag började springa mot stranden. Det var så vackert att jag ville gråta. Jag grät. Plötsligt stannade jag upp för att vänta in Pappa. Då kom två svanar gående förbi mig. En i grå kostym och en i mörkblå kostym. Jag kommer ihåg att jag tänkte ”De har klätt ut sig till dom från Miami Vice!”, vilket är ganska förvirrande. Jag har ingen aning om vad Miami Vice är.
Det var här hela känslan i hela drömmen förändrades och jag upptäckte att ett tiotal svanar tuggade på mina ben. Det var då jag vaknade. Så, drömtydare där ute, what is this all about?

2. Satte upp kameror och grejer utanför trappen på Hedbergska. Kopplade och fixade inför direktsändningen av studenten imorrn. Tur att det inte är jag som går ut. Hade vart jobbigt att gå ut på trappan samtidigt som man försöker sända det live på internet.

3. Undvek ögonkontakt med min mattelärare. För alltid.

4. Kollade igenom i stort sett alla bilder från min första dag i London. Måste. Försöka. Organisera.

5. Började illustrera en riktig header till min käre blogg. skulle det inte vara trevligt om du möttes av min nuna varje gång du klickade in här? Har även börjat lite smått på diverse banners. Yay me.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu