5 saker jag gjort idag #4

1. Var på Hagaskolans avslutningsshow för att se min Lillasyster uppträda. Hon går ut nian nu och sjöng tre låtar. Hon är väldigt duktig. Pappa hade tårar i ögonen. Jag var en väldigt stolt syster. Estet-musik nästa för vår lilla Emma!

2. Resten av dagen spenderades med att fixa inför och sända studenten live på webben. Det finns en spännande berättelse i bilder här nedanför.

3. Gick förbi Lollo och hämtade mina hörlurar. Ett kärt återseende! De har bott hos henne sedan vi testade Handicam (Den lilla, röda HD-kameran) och glömde ta ut dem ur påsen.

4. Skyndade mig hem och kastade i mig lite microvärmd lasagne.

5. Åkte och grattade folk som tagit studenten. Först ut var Erika. Hon har gått SPIN och nu ska hon vidare till Dramatiska Institutet i Stockholm för ett ‘basår i film’. *Avundsjuka*. Efter Birgittas übersöta tal, med saker som ”For you have taken the Studenten”, var det dags för nästa. Josefin gick ut Samhälle, och jag är inte helt säker på vart hon tar vägen nu. Efter att jag hållt med Anders mamma om att den svenska flaggan utanför fönstret var fin ett tiotal gånger var det dags att åka hem.


Comments

 1. Quote
  Michael Kors Outlet said 25 september 2012, 5:16:

  ******
  you will be tempted to obtain the exceptionally primary superb Discount Uggs

 2. Quote
  Coach Factory Outlet Online said 25 september 2012, 22:06:

  alongside with Sergio Rossi as a way to barrage high-heeled running shoes Michael Kors Outlet

 3. Quote
  Louis Vuitton Outlet said 26 september 2012, 5:39:

  Built using the top top quality of wool and cashmere Chanel Outlet Store

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu