What’s that? My hair’s crazy?

So. Today I woke up and my hair went: Crazy Town – PCHAOOW!

Sen gick gick jag och la mig på gräsmattan. Somnade såklart. Vaknade igen vid fyra av att hela jag låg i skuggan. Och av att jag var omringad av byggarbetare som byggde uteplats. Scary business.
Åt middag. Åkte ut till Birsta. Träffade Stina! Den här gången slapp jag skämmas av att jag inte såg henne. Hah.
Köpte en klänning på Monki. What’s up with that? Köpte en vit  t-shirt för att trycka en ”I only like New York as a friend”-tröja till Elin när hon fyller 18 på tisdag. Köpte en till mig själv också så att jag äntligen kan trycka min nya design. *Självisk*
Avslutade på Max med ett stycke lyxshake. OHMYGOD. Don’t ever stop making those. Muggen står kvar i mitt rum för att det luktar så gott. Och för att jag är alldeles för lat för att faktiskt resa på mig och slänga den.

Vad lyssnade du på idag? The Apple Store Love Song


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu