Grattis på 18 årsdagen, Elin!

Och eftersom att min hjärnkapacitet verkar ligga aningen lägre än andras, och jag glömde att ta med mig kameran, bjuder jag härmed på en bildserie. En bildserie som visar hur jag gjorde hennes 18-årspresent.

Detta är vad jag använde mig av. Strykbräda, schabloner av trycket (som jag skurit ut med skalpell), textilfärg (röd & svart), duttar (jag vet inte the fancy term för dom), en jefla massa nålar, bricka att ha färgen på (more like lock från hämtad kinamat), ett stycke tidning och så den vita t-shirten såklart.

Så enkelt var det alltså. Första bilden är tagen 20.16, den sista är tagen 21.48. 1 timme och 32 minuter. Borträknat tiden det tog att skära ut schablonerna. Det var ju inte så farligt.


Comments

  1. Quote
    Canada Goose Jacket said 26 september 2012, 12:17:

    The obvious transform is to always become affluent brother of the title Nike NFL Jerseys

  2. Quote
    Ugg Clearance said 27 september 2012, 19:21:

    for the catalogs to obtain that message throughout precisely Ugg Boots On Sale

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu