Gatufesten – Ständut Blakk & The Ark

Vi kom ner efter 20.00 någon gång. Då Andreas Johnson spelade. Det var näst intill tomt på folk. Jag skämdes å hela Sundsvalls vägnar.
Hursomhelst lyckades vi få in mig i Daltonstältet. Jag var den enda i sällskapet som inte fyllt 18. Därför kunde vi inte heller lämna tältet på hela kvällen – med risk för att jag inte skulle kunna komma in igen. Detta betydde även inga toalettbesök. Yay.
Efter ett par timmar av bara sittande på en hård träbänk gick vi till andra sidan tältet för att se Ständut Blakk. Jeflar i min låda vilket drag det var där då. Haha. Metallica, Kiss, och AC/DC på fiol på ett sätt som du aldrig hört förut! Franska Kanal 5 var även där och filmade. Håll utkik efter oss, Lollo!
Efter Ständut, när klockan var 24.00, var det dags för The Ark, vilket betydde att vi kunde gå ut ur tältet. Inte för att jag lyssnar så mycket på deras musik. Men dom är förjefla bra live, happyface! Jag älskade skärmarna dom hade i bakgrunden. Har alldeles för mycket bilder på dom.
Blev även lite sugen på att gå ikväll (Johnossi, Teddybears, D-A-D, Hoffmaestro bl.a), vilket löste sig perfekt när vi lyckats ragga hit folket från Kiruna!


Comments

  1. Quote
    Uggs Boots said 24 september 2012, 14:19:

    took it about in 1978 and possesses considering then been managing it Nike NFL Jerseys

  2. Quote
    Coach Purses said 26 september 2012, 7:04:

    The great news is that they could not want to Coach Outlet Online

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu