Hej Folket!

Just nu regnar och åskar det för fullt. Jag tyckte att detta kunde vara ett ypperligt tillfälle att uppdatera framtiden lite på vad jag har sysslat med den senaste tiden.
Jag har spenderat närmare de senaste två veckorna hemma hos min Farmor i Övik. Med Syster, Kusiner, Pappa och Moster. Mycket sol och varma dagar. Sova på bryggan i värmen. Sakna. Jag älskar att vara där. Jag älskar att det är låångt ut på landet. Jag älskar det stora huset. Jag älskar den stora tomten. Men mest av allt älskar jag Farmor. Så jelfa mycket. Min farmor > Alla farmorar (?) du nånsin kan nämna.

Söt brevlåda som jag och Marcus hittade när vi var på promenad.

Blåklockor.

Himlen då solen försvann.

Pappa och Syster då solen försvann.

Arty bild på badstegen.

Farmors tomt slash hus sett från bryggan. Dock ser man bara bastun och ett verandafönster. Och dörren på lekstugan ser jag nu.

Vi hittade en låda med pennor.. Och ritade på oss själva!

… Och på kyrkoherden i tidningen!

Åkerbär – Nomnomnom!

Getingarna som beslutat sig för att bygga bo utanför Farmors fönster – och deras bo. Jag tyckte att vi skulle ta dit någon som kunde få bort dom. Jag var ensam om att tycka det. You’ll see people, I am right.

Slända som landade på paddeln efter vi varit och paddlat kanot. Eller. För min del – Suttit på bottnen i kanoten med en macka i ena handen och ett glas mjölk i andra. Best. Breakfast. Everr.

Vår nya bästa kompis – Nisse. Det var i alla fall vad vi döpte honom till. En övergiven sommarkatt – som nu har flyttat in hos min Farmor.

Såg precis All of Me med Mamma. Steve Martin verkar vara ett krav för att vi ska se på film nuförtiden.
Förut idag var vi på Birsta för att fixa lite saker jag behöver till kommande vecka. Syster följde med vilket slutade med att alla butiker hunnit stänga innan hon var klar med att titta på kläder. Träffade William också – Och kände igen honom! Ett stort steg i rätt riktning för min del!
Jag och Lollo bestämde oss för att jobba lite, men så lyckades vi liksom avpeppa oss själva. Den avpeppningen känner jag att jag till 70% står för helt själv. Men det regnar ju (= Dålig ursäkt).
Imorgon ska jag titta på en filmkamera. Full HD för 1999:-? För bra för att vara sant? Det tänker jag ta reda på! (Greveholm någon?)
Idag har jag officiellt 7550:- på mitt konto. Aldrig hänt förut. Så mycket pengar har jag aldrig haft. Varför jag har -lånat- så mycket pengar -av min pappa-?
I’M GOING TO LONDON BITCHES. There you have it.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu