Anna 20 år!

Igår var jag till mina kusiners sommarstuga för att gratta Anna som fyllde 20. Eftersom att det var mycket bättre väder en vad det varit den senaste tiden (Or. So I’ve heard, jag var ju i London – douche.) bestämde vi oss för att tårtan skulle ätas ute på flotten. Mitt på sjön. Så vi bar ner. Tårta, tallrikar, skedar, muggar, termosar, Coca Cola och Rulltårta.
”Åh, vad mysigt!” Var den genomgående tanken. Esbjörn – med kaptenmössa och allt – startade motorn och så var vi iväg! Nej. Motorn dog. Ordentligt. Död. Det var ungefär vid det här laget vi började driva bort från bryggan. För vi hade lyckats tagit oss precis så långt ut som vi behövde för att börja driva iväg utan motor. Bort, bort, bort från bryggan. Längre och längre. Innan vi till slut bestämde oss för att det kanske var dags att ta loss årorna som var fästa på sidan av flotten – och försöka ta oss tillbaka till bryggan.
De följande 10 minutrarna var extremt intense. Esbjörn paddlade som fan – medan han dömde ut och skrek åt Karin för att hon paddlade fel. Karin paddlade inte alls. Esbjörn paddlade som en galning. Flotten snurrade runt i en cirkel.
Nu var Esbjörn förbannad. Lång som ett paket spaghetti i ansiktet. Ett argt paket spaghetti. När vi insåg att lära Karin att paddla på rätt sätt var ett omöjligt uppdrag fanns det bara en sak att göra – Elin fick hoppa i i bara underkläderna och dra flotten tillbaka till bryggan. Jag skrattade tyst för mig själv. Jag ville ju inte riskera en paddel i bakhuvudet.
Efter detta äventyr ankrade vi vid stranden och fikade. Till slut. Eftersom att jag än en gång glömde min kamera följer här ett gäng halvdassiga mobilbilder.

Flotte vid stranden med Moster, Morbror, Mamma, Kusiner och deras Farfar.

Rulltårta. Duh.

Deras nya – übersöta – bil! Även den bil som jag åkte första gången med Elin i. Efter att hon fått sitt körkort.

Födelsedagsbarnet i egen hög person!

Födelsedagsbarnets lillasyster i egen – inte lika – hög person!

Det ökända ‘Ogräslandet’!
”Vi strutar i det helt och ser vad som dyker upp!”

Bad blev det också! För dom som hade packat badkläder. Bajs.

Badande kusiner! Efter att Elin precis konstaterat att linsen bara vikt sig – Inte ramlat ut helt.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu