It’s like someone puked pink all over it!

Så, i tisdags var dagen då vi fick vår husvagn. Den husvagn som är parkerad på Bergafjärden – Och vi inte har några planer, överhuvudtaget, att flytta på. ”Det är som en liten sommarstuga!” för att citera min kära Mor. Med betoning på liten. Väldigt liten.
Missuppfatta mig inte. Jag tycker att det är väldigt mysigt att ha någonstans att vara på sommaren. Någonstans som inte är inne i Mammas lägenhet. Och eftersom att hennes ekonomi inte är den bästa är det här så långt vi kommer! Och jag tänker inte klaga. Inte alls. Långt ifrån! Jag är så tacksam över att min Mamma faktiskt bryr sig så mycket om att vi ska ha det så bra som möjligt – Att hon lägger alla pengar hon har på något sånt här.
Det är inte ofta det verkligen blir så klart för mig hur högt min Mamma prioriterar oss – Det är nästan som ett slag i ansiktet. Ett slag som säger ”Du har sån jävla tur! Glöm aldrig det.”
Dessutom tror jag inte att det blir mycket mysigare än Bergafjärden. Det är ju über-mysigt där! Plus att jag gillar Sussi, Erika, Lena och alla andra som har husvagn där slash hänger i andras husvagnar. Jag längtar till nästa sommar då vi kan vara där på riktigt. Jag längtar efter att få se min Mamma överlycklig med sitt eget sommarställe, omgiven av sina bästa vänner. Hon förtjänar det. Så jävla mycket.
In other – inte alls lika seriösa – news: Här följer en tur av vår nya.. Crib?

Yeah! Så detta är alltså vår husvagn. Den är från 80 någon gång. Och helt i orginalutförande! Oh yeah.

Look at this sweet-ass view from the förtält!

I mitten: Mammas säng. Till vänster: garderob, spegel, badrum. Till höger: kök, dörr.

Vardagsrum slash matrum. Även känt som min säng, och min systers säng. And for some reason – Everything’s in pretty pink!

Här kommer min Syster att sova. Hon får ganska bra med plats på sina 170 cm.

Här kommer själva jag att sova. Jag har sådär med plats på mina 175 cm. Och ett jävla bord!

What’s that? The bathroom? Well, yeah – Prepare to be amazed!

Pretty pink!
Oh, the toilet? Well..

Basically. Det är en.. Liten brun låda? Cirka trettio centimeter ovanför golvet? I cannot sit on that. God.

Vacker utsikt. Från köket. In i förtältet..
So, there you have it! Betrakta detta som före-bilderna. För, ja, just nu är det väldigt rosa. Och väldigt.. Som vi inte vill ha det. Vi har tillsammans kommit överens om färgerna marinblå, vit, röd och beige. Borde bli bra?
Och det randiga tyget ska bort, bort, bort! Sen ska vi smälla dit ett trädäck! Håll tummarna!

// Camping Husvagnsson


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu