Vi sprider ut oss ordentligt!

På Lördag kväll var vi med folket i Ållerviken och grillade. Detta kan ha varit sista gången vi träffades tillsammans på ett tag. (Även fast varken Elin eller Hannah-Louise var där). Anna flyttar till Umeå för att plugga till tandtekniker. William flyttar till Järpen för att spela hockey. Och Erika flyttar till Stockholm för att läsa film på Dramatiska Institutet. Åh, avundsjuka.
Vi hade väldigt mysigt! Med grillad middag, kubb-spel, Rappa Kalja och nattvandring i mörkret – Med tillhörande vilse-gång.

Jonas och William har precis ätit klart.

Battle is on! Jag, Emma och Anna mot William, Jonas och Erika.

Bästa Anna! (Beviset? Segertecknen såklart!)

Såhär ser det ut när jag spelar kubb. Utan vilje. Det bara blir.

Action-shot!

Mja. I think it’s safe to say att Anna vann den hopp-tävlingen.

Mejla

Fiffi

Note to self: Detta är resultatet av att låna ut sin kamera till William.

Den här bilden är bara väldigt rolig. Väldigt rolig.

Här börjar vi spela Rappa Kalja! (Åh! Och himlen är soo pretty!)

Och här har vi redan spårat ur. Anna plockade fram en snygg-pose ur bagaget.

Erika! Jag upptäckte att hon inte var med på speciellt många bilder. Eller var hon det? Hon kanske helt enkelt inte fastnar på bild.

Jonas plockade fram sin bästa fjortis-pose. Detta gjorde även William, men den bilden försvann på ett mystiskt sätt. Eller så raderade han den.

Och jag plockade fram… Well, the usual.

Jag vet inte vad som händer här. Men nog har vi spårat ur från spelet ordentligt.

Ooh! Tillbaka till spelet. Ser ut som att jag och Anna delar ett intressant moment.

Här är några av de bästa förklaringarna från vår Rappa Kalja omgång. (Om du inte vet vad Rappa Kalja är bör du läsa den här parentesen – Om du vet däremot bör du hoppa över den. Rappa Kalja går ut på att man får ett märkligt svenskt ord. Som ingen någonsin har hört förut – Men finns, det gör det tydligen. När man vet vilket ordet är ska alla spelarna – på varsin lapp – skriva ner en beskrivning till vad ordet betyder. Man ska naturligtvis hitta på, men det gäller att det låter så trovärdigt som möjligt – För sedan ska alla gissa på vilket alternativ de tror är rätt. Kort sammanfattat)

En sötvatten-fisk i Medelhavet” – Erikas beskrivning av ‘blänning’. Det kluriga här är naturligtvis att det inte finns något sötvatten i Medelhavet. Trots detta gissade jag på att det var rätt alternativ – Och fick min beskärda del av hån på köpet.

En brasilensk sjal” – Annas beskrivning av ‘blänning’ (tror jag). Det roliga här är debatten som dök upp angående om Anna skrivit ‘brasiliansk’ eller ‘brasiliensk’.

”Ett slangord av ordet ‘Spela roll’” – Williams beskrivning av ‘barkaroll’. (Vilket även var ordet som gjorde att jag vann med min beskrivning ”Den speciella typ av mast som återfinns på skepp från vikingatiden”.

Den period i månaden då vargar ylar mycket” – Jag kommer inte ihåg vilket ord det skulle beskriva. Men det var tillräckligt roligt ändå.

De följande är beskrivningar till ordet ‘örneblåsare’.

En glasblåsare som specialiserar sig på att blåsa örnar” – Anna

En trumpet man använder för att åkalla de utdöda örnarna från medeltiden och forna tider” – William

En person som återkallar en örn under en örtävling” – Jonas

Slängde även in Annas ”En gammal grotta” eftersom att det även där dök upp en diskussion. Denna gång angående om det skulle finnas några ‘nya’ grottor.

It’s a fact!

Sedan gav vi oss ut i skogen. Klockan tre på natten. Verkade som en bra idé? Erika ville inte följa med, så hon gick och lade sig.

När vi bestämt oss för att gå tillbaka till stugan insåg vi att det var svårt att hitta till vägen när det var kolsvart. Det tog väl sisådär en timme innan vi visste var vi var någonstans. I was not amused. Då var det skönt att få komma in och sova på soffan!

Morgonen efter vart väldigt ihopstressad eftersom att vi vaknade tjugo i ett av att Mamma ringde och ville åka till husvagnen. Så vi fick ringa Pappa och be honom komma och hämta oss – Så att vi kunde åka in till stan, plocka upp Emmas kompisar och åka ut till husvagnen med Mamma.
Hoppas att vi hinner ses mer innan alla försvinner! Jag kommer att sakna dom. Vi har varit kompisar hela livet. Våra föräldrar (Mammor) var basically bästa kompisar när de var i vår ålder. Lova att hälsa på så ofta som möjligt!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu