24 hours of StickAid

*67 bilder, bear with me people.

13.00 – Start! Den dygnslånga livesändningen sätter igång!

Första timmen hände inte mycket. Mest prat om hur de närmsta 24 timmarna skulle gå till. ”Programledare” Myles Dyer (blade376) och Charlie McDonnell (charlieissocoollike) berättade bland annat hur paus-systemet fungerade. De sista fem minuterna varje timme spelade de upp förinspelade klipp från YouTube-människor – Medan de (Myles och Charlie) gick på toaletten osv.

13.58 – Första rasten – Kick The PJ!

Människor som PJ (KickThePJ) får mig att vilja lägga kameran på hyllan och bara ge upp (Ta en titt på A Story About A Boy så förstår du vad jag menar) – Samtidigt som det inspirerar minst lika mycket, för att inte tala om hur mycket det får mig att längta till jag har råd med en filmkamera med manuellt fokus!
Klicka här för att se hans pausfilm.

14.06 – Första gästen – Tom Milsom!

Tom Milsom (hexachordal) var inbjuden för att improvisera musik om vadsomhelst närsomhelst. Han spelade allt från ukulele och piano till dragspel. Han var med under hela dygnet – Och var allmänt underbar.

14.36 – Challenge – Musical Statues!

Jag kommer inte ihåg vad vi kallar det på svenska. Om vi ens har ett namn för det. Basically, man ska dansa så länge musiken låter – När musiken stannar ska man stå still, den som stannar sist åker ut.

15.32 – Charlie kissed a Puppet Monkey!

16.00 – 100 timmen!

Det var alltså femte året Myles gjorde detta – Och fyra timmar in i sändningen hade han sammanlagt sänt StickAid i 100 timmar. För att fira detta hade de tagit dit en människa från Guinness World Records och så spenderade de timmen med att försöka slå olika världsrekord. Det kom även fram att Charlie tydligen hade världsrekordet i att skriva alfabetet snabbast på en iPad.

16.16 – Världsrekordförsök #1

Världsrekordet de försökte slå här innefattade att tejpa upp en person på väggen med silvertejp. De lyckades inte.

16.35 – Världsrekordförsök #2

Här gick det ut på att, med pannan, smasha så många ägg som möjligt mot bordet på en minut. Rekordet var på 130 stycken – Efter en minut hade Myles krossat 99 ägg och lyckats skära upp sin panna på alla vassa äggskal. Han lyckades inte.

16.44 – Världsrekordförsök #3

Det här rekordet var det Mr. Alex Day (nerimon) som skulle slå. Han skulle alltså slå världsrekord i snabbast skrivet SMS. Texten som skulle skrivas var denna:

The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality, they seldom attack a human.

Och det skulle skrivas exakt så, med versaler och skiljetecken och allt. Alex hade alltså tränat att skriva detta på sin iPhone innan, men så visade det sig att rekordet krävde att man använde en mobil med knappsats och inte touch-skärm. Så de drog in en random människa som ägde en mobil med knappsats – Och så fick han pröva istället. Rekordet ligger på 37.28 sekunder – Efter 2 minuter och 50 sekunder ungefär hade han skrivit klart. Han lyckades inte. Heller.

17.22 – Challenge – Lady Gaga/Beyoncé dans!

Medan Tom Milsom skulle vara stand in för musik med copyright. Perfection.

17.27 – Team StickAid

Komplett med Matt Smith (smivadee), Lex Croucher (tyrannosauruslexxx), David Bullas (musicfromblueskies) och Teoh Lander (mrtinoforever). Deras uppdrag var ungefär samma som för de i studion, men de gjorde det ute på gatorna i London.

18.37 – Challenge Charlie live!

American accent Vs. British accent, videon är färdig och finns här!

18.57 – Dan & Phil – Extreme Jelly Bean Roulette!

Den första delen av två i Phil (amazingphil) och Dan’s (danisnotonfire) pausfilm-serie. Första delen gick ut på att äta Jelly Beans i fruktansvärda smaker. Till exempel tusenfoting, kräks och hundmat.
Klippet kan du se här! Also, the ”Especially you, Sara!” made me feel very special.

20.57 – En halv sekunds glimt av Tay Zonday

Honom behöver jag inte ens länka till. Vet du inte vem han är – Shame on you!
(Pssst! Chocolate Rain)

20.59 – WheezyWaiter!

”Probably doing crystal me.. Math books. Crystal math books, that’s what they do over there”

21.10 – Challenge – Vaxa benen!

Vaxet tog slut halvvägs genom första benet. Yeah.

21.46 – Videochatt med Ben Folds

22.02 – Dan & Phil 2 – The Blindfolded Cat Whiskers Game!

”It’s the Hunch Cat of Notre Dame!”
Här är del 2.

22.06 – Yawn Horse

Hästen som skulle dyka upp varje gång någon gäspade. Jag såg den aldrig mer.

23.53 – Sons Of Admirals

Charlie, Alex, Tom och Ed (eddplant).

01.00 – Halva tiden gått – MÅLET NÅTT!

Målet de hade för de 24 timmarna var £10.000. Efter 12 timmar hade målet nåtts!

01.01 – Slapsgiving!

Om de hade nått målet vid halva tiden lovade Myles och Charlie att de skulle bitchslappa varandra så hårt de bara kunde. Och det gjorde de.

01.30 – Challenge – Catface!

01.33 – Tom Milsom igen

Ay-may-zing.
Jag är fortfarande ledsen över att ingen verkar ha fått hans sång om pengar inspelad. Och inte heller hans OMG OMG OMG Charlie-sång.

01.38 – Wheezy Waiter hand stand!

The Myles Dyer way…

02.14 – Challenge – Makeover!

Vaxa klart båda benen, smink och lösögonfransar. Myles fick till och med bleka håret.

02.50 – Buns of Admirals

En tävling då medlemmarna i Sons of Admirals fick svara på diverse frågor – Medan en kille kastade bröd på dem. Denna tävling följdes av ‘Puns of Admirals’.

03.02 – Hårblekning halvfärdig

Efter det här somnade jag. Sista gången jag kollade på klockan var den 03.38.

07.43 – Vaknade av ett hysteriskt skrikande när Charlie åt Mr. Bun’s ansikte

Vilket han sedan fick förklara för Mrs. Bun när hon dök upp. Och sedan blev mosad då någon satt sig på henne.

08.20 – Challenge – Frogleap across the studio!

Vad kallar vi det? Hoppa bock? Nej?

08.34 – The 07.30 Rave!

09.09 – Charlie sjunger

Blink (som han tydligen glömt texten på) och A Song About Acne

09.34 – Myles 10 minuters stand up

Slutade med att kameramännen/producenten/de andra skrek skämt åt honom och han upprepade dom.

10.50 – Challenge – Pillowfight!

11.00 – MITCHELL DAVIS!

En extremt glad överraskning eftersom att jag inte visste att han skulle vara med. Och jag undvek att se pausfilmerna innan – ‘Cause I want no spoilers!
I even did a classic-sqeal – Och Marcus reaktion was lovely. Vi ska inte gå in på detta närmre, för jag tror att jag har ett gammalt inlägg om det någonstans.. Basically, snabb resumé om du inte har en aning om vad jag pratar om, Mitchell Davis (livelavalive)- för min del – står för något väldigt viktigt. Det är okej att vara annorlunda. Något som hjälpte mig otroligt i slutet av högstadiet då jag hade problems med självbild och annat bajs (Mildare former av ‘tvångstankar’. Saker ni säkert inte tänker på, t.ex. färger, mönster, borsta tänderna, speciellt exakt precis bakom framtänderna. För mig är det – konstigt nog – en big deal, på ett sätt du inte skulle förstå, även om jag förklarade). Det han gjorde då, genom videos, BlogTV och liknande, fick mig att känna mig okej med vem jag var. Inte något jag gärna pratar om – eller någonsin nämnde under den tiden. Men han introducerade mig för så mycket som gav mig saker att tro på. Och det i samband med välgörenhets”gala” för barn världen över kändes så väldigt fint. Han står för så mycket av det jag tror på. To me – He is YACHT.
(Woah. This suddenly got way too serious. Did I say too much?)
On another, not so serious, note:

11.39 – Challenge – Byta kläder!

Charlie och Myles fick byta kläder med varandra – För att sedan imitera varandra. Något de inte lyckades speciellt bra med.

12.41 – Potter Puppet Pals – Live!

The Mysterious Ticking Noise, featuring Charlie som Ron, Lex som Hermione, random tjej från flashmoben som Harry Potter, Myles som Snape, Ed som Voldemort och Tom som Dumbledore.

12.52 – Slutprat

Summering av de 24 timmarna

13.01 – SLUT

Tidbit: Should I be proud or emberassed about the faktum att jag länkade till alla människor i detta inlägg from the top of my head?

EDIT: Det här inlägget laddades upp den sjätte. Har fått höra av folk att bloggen inte uppdaterats – Tala gärna om om du ser det här! Annars måste jag prata med.. Någon med ansvar.


Comments

  1. Quote
    alexandraaa said 10 september 2010, 0:40:

    nu syns det!! :):)
    ska läsa igenom innan skolan i morgon ;):) x

  2. Quote
    Chelsea said 10 september 2010, 0:47:

    Oh, wow. Här är den! Perfekt!

    ~ I used Google Translate for that part, cause I’m that smart! (I really hope it came out correct, or I just made a complete fool of myself)

  3. Quote

    Underbart att vi tog skärmdump samtidigt också! Hahah! (tänker på ”knäppa-charlies-byxor-bilden”) http://noisywords.blogg.se/2010/september/stickaid.html

    (….Knäppa-charlies-byxor. Vilken underbar kombination av ord!)

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu