Peter Pan bajsade precis på min systers nytvättade pyjamas

Så. Det var friluftsdag idag. Vaknade 05.20 av att regnet dånade mot fönstret som.. regn som dånar mot fönstret. Första gången jag någonsin fick uppleva att regn startade ett billarm. Det var så spännande att jag somnade om igen.
När jag sedan vaknade 07.46 till ett nästan lika dånande oväder kändes tipspromenad på Södra Berget väldigt avlägset. Efter bekräftelse från både Elin, Lollo och Sandra att ”Det måste ju vara inställt” – Bestämde även jag mig för att ha en produktiv hemmadag. Och göra klart de skoluppgifter som hänger över mig precis som Dr. Deo’s män i gången med alla tvättmaskinsluckor (”Men, vad betyder det?” Vadåsågdualdrigkennystarfighterherregud). Efter tre timmar hade jag skrivit åtta rader på min uppsats. Minus det fyra rader som var själva frågan. Och de två tomma raderna. *Harkel* Efter tre timmar hade jag skrivit två rader på min uppsats. Då bestämde jag mig för att det var dags för lunch.
Det var då jag fick höra av Lollo att det visst hade varit friluftsdag. Och vips hade jag extremt dåligt samvete. Sådär som bara en person med extremt dåligt samvete kan ha. Så dåligt samvete att jag bestämde mig för att städa hela lägenheten. Och baka en sockerkaka. Det sistnämnda hade jag lika gärna kunnat strunta i. Jävla sockerkaks-jävel från helvete.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu