Me vs. Stubbe

Dagen idag spenderade jag mestadels ute i Bergafjärden. Vid husvagnen. I vild kamp mot en stubbe. När jag nämner det luktar det friskt trä i mitt rum. Kan stubben ha kommit för att hemsöka mig?
Det var en vild kamp kan man säga. Men vi (Jag och Mamma alltså, jag pratar inte om mig själv i plural) gav oss fan på att stubben skulle vara borta innan det blev mörkt!
Vet du hur en stubbe fungerar? Jag vet det alltför väl nu och tänker dela med mig av nödvändig information. Du kanske tror att en stubbe är en liten, ganska stor, träklump på backen med armar som en bläckfisk. Jag ska tala om för dig att en stubbe är ett fett jävla as till träklump, med kilometerlånga armar som gräver sig djupare och djupare ner i backen runtom. Men! Det värsta är inte de alldeles för långa armarna (Vad behöver en stubbe armar för förresten? Totalt onödigt). Nej, det värsta är stubben. Stubben. Då pratar jag inte om det fjuttiga, lilla träbit som finns ovanför marken. Jag menar trästocken som går som ett spjut rakt ner i backen. Ett spjut med samma omkrets som en middagstallrik. Lika lång som jag förmodar att det är härifrån till Kina.
Men det absolutaste baota värsta med en stubbe är den sekund då du hugger till med yxan, en ganska rejäl rutten stubb-bit ramlar av och de tiotal vita, tjocka larver som bor i stubben ramlar ut på marken och börjar åma sig. Asdfghjkl. *Ryser*
Nej usch! Nu till trevligare saker! Till exempel att Mamma glömde sin kaffetermos hemma och fick klara sig utan kaffe när vi skulle fika. Haha, åh, skadeglädje.

EDIT: Nu har jag idag övervunnit en stubbe, byggt sängstomme OCH installerat trådlöst internet hos Pappa bara idag. Förmodligen den mest produktiva dagen jag haft sen.. Senast jag hade en produktiv dag.


Comments

  1. Quote
    Louis Vuitton Outlet said 21 september 2012, 5:24:

    absolutely have encountered and for that reason have a take a look at these folks Louis Vuitton Outlet

  2. Quote
    Coach Outlet said 21 september 2012, 15:15:

    wouldn’t choose to spend their hard-earned money on just one luxury merchandise Cheap Jordans

  3. Quote
    Gucci Outlet said 26 september 2012, 4:45:

    ******
    a couple of objects are aswell awash out and about aural Ten minutes Michael Kors Outlet

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu