Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Ägglåda! idag var det farsdag och jag, som den exellenta dotter jag är, hade naturligtvis en überbra present att ge min kära Fader. Jag och min Syster köpte en slips på Återkommande Mode för 29 kronor. Det ska tilläggas att det förmodligen var en av tidernas absolut most hideous-a slipsar som skapats någonsin. Picture it: En svart bas, längst ner på toppen (Hah, contradict much? Längst ner på toppen?) – Lila berg! Åh, men det kommer mer, bakom de lila bergen dyker en alldeles för stor gul sol upp! Och som the cherry on top har man smackat på en ännu större örn! Oh, god, the hideousness.
Men det är inte den som ligger i paketet på bilden. Nej. Det paketet innehöll ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. En bok som jag tyckte var passande dels för att den var skriven på ett sätt som påminde mig om Liftarens Guide till Galaxen-serien – Och dels för att jag vet att Pappa inte läser så mycket böcker, så jag kan säkert läsa den själv utan att han märker nåt. Success!


Comments

  1. Quote

    Har du läst den? Jag har fortfarande inte läst min xD

  2. Quote
    Coach Outlet said 25 september 2012, 18:27:

    that it is very hard even for a seasoned Replica Bags

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu