I wasn’t born of a whistle or milked from a thistle at twilight

YouTube Preview Image

Idag tog jag mig en välförtjänt paus. Ibland blir det bara lite mycket på en gång. Jag vaknade av egen vilja när det redan var ljust ute. Klev upp, svepte en kofta om mig, släppte ut Peter Pan och gjorde frukost. Sedan gjorde jag bara precis vad jag kände för. Hela dagen. Sov en hel del, det är underligt hur utmattat och tomt mitt huvud är. Då jag inte sov åt jag, pretty much. Det var längesen jag åt så mycket som jag ätit idag. Nudlar och fläskfilé, tre mandariner, en hel hög pepparkaksflarn, två varma mackor med tillhörande nachochips, pasta med bacon, och två bitar sockerkaka. Till detta har jag druckit nästan en och en halv liter mjölk, och två koppar te. Nom. Jag undrar vad Anna Skipper skulle ha att säga om mig?
Mitt på dagen, då det fortfarande var ljust, tog jag med mig kameran ut på en promenad en sväng. Såhär i efterhand har jag bestämt mig för att lägga in alla (inte alls alla, kanske en tiondel) bilder här i svartvitt! Ooh. Varför, tänker du. Och till det har jag inget bra svar. Jag ville mest se om mina bilder var tillräckligt bra för att fungera i svartvitt.
Also, jag älskar att ha på mig den här mössan. Mest för att förvirra folk. Folk vet inte om jag är seriös eller inte. I kind of like it like that.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu