I väntan på en sopsäck

Fortfarande nattskift. Och övertid. Idag hade vi besök av femton midsommarfest-statister, vilket innebar det värsta lunchkaoset vi någonsin skapat. Inte minst på grund av statisterna, men mest på grund av den plötsliga händelsen då himlen rasade. Regn överallt. Lera överallt. Blöta kakor som gav mig en uppenbarelse – Rån beter sig förvånansvärt likt disktrasor när det blöta kommer in i bilden.
Jag är dessutom ganska säker på att minst fem av de stackars statisterna råkade få maten som var kvar från lunchen, som jag och Sofia lastat av på ett bord i väntan på en sopsäck.
Det badades en del, simmades desto mindre. Vi missade midnattspizzan och fick äta det som blivit kvar ur sophögen. Det minsta vi kunde göra, åtminstone för de statister som åt kall och gammal mat. Sen är det svårt att tacka nej när Carro trollar fram halvätna pizzor ur ett berg med tomma kartonger.
När vi var inne på övertiden dök även rekvisita-tårtan upp på fikabordet. Då höjdes stämningen bland statisterna en aning igen. När vi sedan skulle från stranden tillbaka upp till hustet ville Linda åka med oss i bagageluckan. Precis då hon var på väg att kasta sig in kom Robin och stoppade henne förtvivlat. Damn. Det hade varit nåt det – Att ha en skådis i bagageluckan! (På ett icke kidnappande sätt såklart)


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu