Sista dagen av Bitchkram

Idag var sista dagen på inspelningen. Någonsin. Min första långfilmsinspelning är över. Som tur var var denna dag tillräckligt stressig för att jag inte skulle hinna reflektera över att jag måste ta tag i mitt liv. Vi var i Svartvik och filmade hela dagen. Jag säger hela dagen, men vi jobbade bara fem timmar.

Fanny och Linda förbereds för scenen av Anaya

Daniel, Elin och Susanna rakar en pälsjacka. Det var inte en mening du trodde att du skulle höra när du vaknade i morse.

Jag har valt att kalla den här bilden ”Siri in the distance”

Det var ett riktigt ånglok där! Like, ett helt riktigt Harry Potter lok! Dock hade jag inte föreställt mig att det skulle låta/lukta så otroligt mycket som det gjorde.
Eftersom vi jobbade så få timmar så blev ingen riktig lunch under dagen. Därför fick jag och Sofia i uppdrag att fixa varmkorv till teamet. Det, ska jag säga, är något som är inte helt enkelt. Vi köpte en hel hög varmkorv och bröd, sedan åkte vi hem till Sofia och kokade korven. Det riktiga problemet uppstod när vi insåg att vi måste hålla korven varm på något sätt. Därför rotade vi fram varenda termos vi kunde hitta hemma hos henne, fyllde dem med kokande vatten och, i brist på ett bättre uttryck, pressade ner så många varmkorvar vi fick plats med. Det gick förvånansvärt bra. Och vi var väldigt stolta. Ända tills vi var tillbaka och skulle bjuda på korv – Och insåg att vi glömt att fixa ett vegetariskt alternativ. Så vi kastade oss in i bilen igen och fixade sallad till dem. Skitjobbig grej att misslyckas med, speciellt på sista dagen.
Under sista delen av dagen gjorde även Sofia sin debut på den stora duken, med det ska vi inte prata mer om nu.


Comments

  1. Quote
    Goyard Luggage said 21 september 2012, 5:38:

    but really don’t have any time so that you can go to a Chanel retail outlet Louis Vuitton Outlet

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu