Känn ingen press

Imorgon har jag mitt första jobb med The Videoguide. Börjar lugnt med en kändis. Känn ingen press.
Vad som ska göras är en liten film om Christian Beijer, vem han är som konstnär/hur han tänkt med sin nya utställning/osv., på engelska som sedan ska användas som PR-film för honom utomlands. Jag ska filma honom och hans utställning, sedan ska jag redigera ihop det – Och jag har helt fria händer!
Jag älskar det här jobbet redan innan jag börjat. Alla som jobbar där är så otroligt trevliga, och roliga. De har hjälpt mig så fort jag har haft frågor och svarat på varenda liten dum en. Men bäst av allt är att dom helt litar på att jag vet vad jag gör – Och låter mig hålla på.
Lite nervös är jag ändå. För två orsaker. Först eftersom att Christian Beijers namn är väldigt trevligt att ha i sin portfolio. Men sen har filmen ju inget där att göra om den inte blir bra. Anledning #2: Han är konstnär. Han kommer att titta på filmen på ett helt annat sätt än en ”vanlig företagare”. Det måste bli bra.
Sedan ska vi ju inte glömma att dagen ska avslutas med att bli given riktiga, lagliga, licenserade versioner av Final Cut (Express?) och Photoshop. #Winning.


Comments

  1. Quote

    Nyårsafton 18:00!

    ÅH MY GOD vad bra att dom inte var så skumma som vi trodde!! Gratizz maaan :’D

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu