Having a great day!

Mood swing much?

Gissa vem som har två tummar och har tvättat hela dagen? This girl! Jag har också vädrat mina sängkläder. Det betyder täcke och alla mina åtta kuddar. Jag har även dammsugit mitt rum, städat kaninburen och krupit runt på golvet med fettlösande medel för att torka bort accidentala (that’s gotta be a word!) bajs- och/eller kissfläckar som Peter Pan lämnat på mitt golv. Mitt i allt detta har jag också hunnit med att bjuda min sjuka lillasyster på Kinder-Maxi, varit på ÖB och köpt godis samt ätit ett halvt paket Nogger-glass direkt ur paketet med sked. I den ordningen.
Jag hann även med att exportera en del av Christian Beijer filmerna och skicka den till Mattias, men viktigast av allt – Godkännande av Christian! Lite ändringar i typografin var tydligen nödvändiga, men det tar ju knappast mer än en halvtimme att ordna.
Loggade in på min mejl och där i inkorgen låg ett mejl från *INSERT FÖRETAGSNAMNET* där de ville ha mina kontouppgifter bland annat – Så nu kanske jag får betalt för den tid jag jobbar till och med? #Winning
Men! Här kommer den bästa delen! I inkorgen låg även ett helt AWESOME jobberbjudande! Vill så jefla gärna tacka ja – men det kräver en hel del teknisk kunskap *worried-face* (Någon som kan – eller känner någon som kan – After Effects? Och är villig att ge mig en snabbkurs? *I wish I was kidding*)

This day deserves a happy song!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu