What’s the bizness, yeah?

Så jag har en helt ledig vecka den här veckan. Let me rephrase that: Jag sover dygnet runt den här veckan.
Dagen idag spenderade jag med att sy en Pinnochio-kostym. Ett par röda hängselshorts, en blå fluga och en hatt med fjäder. Mamma ska ha julfest på jobbet imorgon, by the way. Jag sydde inte en kostym bara för att.
Jag gjorde tacopaj till middag. Och när jag knådade degen ringde min gammel-faster Rut. Hon hade TV:n på i bakgrunden, men hon visste inte hur man sänkte volymen på den så hon kompenserade med att prata väldigt, väldigt högt i telefonen istället – samt be om ursäkt för att hon pratade så högt. I love her.
And appearantly har Peter Pan fått en slags åkomma på grund av övervikt. Like, när hände detta? När blev Peter Pan överviktig? Jag tror inte att vi ska gå in på vad åkomman innebär. Eller? Well, you know how kaniner måste äta sitt eget bajs för att… Oh! Okej. Vi går inte in på det då. Resultatet är hursomhelst att jag måste få tag på något slags kanin-shampoo. Och att Peter Pan bantar. Det är kanske det största resultatet. För honom åtminstone. Har tömt buren på alla godsaker – Nu är det bara vatten och hö för hans del. Wow. Det låter som han är min fånge. Well. I guess. Han sitter i en bur och lever på, vad som kan jämföras med, vatten och bröd. Muhaha. Jag kanske ska skendränka honom lite också? (That was horrible. I am a terrible person)


Comments

  1. Quote

    hörde du detta? jag satte igång radion precis när han var klar och hörde bara alla som skrek och ba ”DU ÄR SJUUUK”
    http://svtplay.se/v/2644242/musikhjalpen/soran_rabblar_pi-decimaler?sb,k123470,1,f,-1

  2. Quote

    hörde du detta? jag satte igång radion precis när han var klar och hörde bara alla som skrek och ba ”DU ÄR SJUUUK”
    http://svtplay.se/v/2644242/musikhjalpen/soran_rabblar_pi-decimaler?sb,k123470,1,f,-1

    AMAGADD! jag vet att han pratade om sitt sifferminne nån gång – men jag hade ingen aning om att han var en fucking robot!

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu