Who the fuck bestämde att det var vinter igen?!

Så det har snöat. Like, seriously, why? Why would you ever do something like that? Jag hade lagt undan min mössa. Tagit fram vårskor, för fan. Och när jag säger ‘vårskor’ så menar jag såklart mina tvåhundrakronors fejk-converse där sulan till 90% inte längre sitter fast i resten av skon. Sådana skor tål inte snö. Alls.
Så nu har jag letat fram kängor, fluff-mössa och ullkappa igen. Ew. Inte i april, snälla.
Så det var alltså den 19:de idag, vilket innebar Michael Bublé-dag i Globen! Och du som varit med ett längre tag kommer förmodligen ihåg att en del av min julklapp till min käre fader var att skicka honom för att se sin idol (har man fortfarande ”idoler” när man är femtio? Äh, whatever, I’m gonna call it that) i den stora golfbollen! Ugh. What I’m saying is – Jag köpte biljetter till honom och Carina!
And I think they enjoyed it:

Can you say ”Best daughter ever”? In other news: Precis när alla mina TV-serier som jag kollar ikapp mig på börjat ta slut så råkade jag snubbla över att precis exakt i morgon börjar andra säsongen av Grandma’s House! And oh my god, nu har jag spenderat större delen av dagen med att se om första säsongen. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar den här serien – jag hade definitivt glömt att Iwan Rheon från Misfits spelade Ben Theodore! Jag andades hastigt en nudel (nudel? nudla? nud..el?) fram och tillbaka i halsen när han dök upp!
Och lugn i stormen nu, Grandma’s House är inte alls så otroligt tråkigt som det låter! Av och med Simon Amstell (före detta programledare för Never Mind the Buzzcocks – vi känner alla till min ohälsosamma relation till brittiska panelshows. I just can’t stay away) som för övrigt probably är my favourite person ever. Probably? Maybe? Han spelar sig själv, typ, och allt är painfully awkward hela tiden – And i love it!
Jag tror att… Vänta… Japp! Här kan du se första avsnittet på Youtube (dom andra finns där med, men dom får du hitta själv) Här är en av mina bästa scener från första säsongen:


Comments

  1. Quote
    Burberry Outlet said 21 september 2012, 14:00:

    which they can so as to seem their perfect Coach Outlet Stores

  2. Quote
    Cheap Jordans said 22 september 2012, 17:29:

    centre may be a minuscule little bit little charge my Apple iphone 3G Coach Factory

  3. Quote
    Coach Outlet Store said 24 september 2012, 16:52:

    maybe firm for your organization Louis Vuitton Outlet

  4. Quote
    Coach Outlet said 26 september 2012, 8:07:

    does it signifies they received to go greatly absent from pattern and craze Coach Outlet Stores

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu