AW SHIT. MOTHERFUCKING KÖRKORT OVER HERE

  Det är med skräckblandad förtjusning jag kan meddela att jag igår hade haft mitt körkort i exakt en vecka! Att köra bil är fortfarande det läskigaste jag har gjort i hela mitt liv (och då ska du komma ihåg att jag stått på scen framför hela Hagaskolans nior och lärare och sjungit snuskiga visor)
  Under veckan har jag ägnat mig åt att: Trycka ner kopplingen när jag svänger (Aah, yes! You can’t stop me now!), skjutsat och hämtat från överallt och ingenstans, kört upp all bensin i mammas nytankade bil, almost blivit påkörd av en buss/kört på en buss (det beror helt på hur man ser det, really) samt kört 55 km/h på alla femtiovägar i närområdet. #watchout


Comments

 1. Quote
  Agneta said 27 maj 2012, 16:24:

  Krattis Krattis till Körkortet
  Behöver nu en Berusande Bild på BILEN med stort B!!!!!

 2. Quote
  nenne said 29 maj 2012, 0:24:

  Krattis Krattis till Körkortet
  Behöver nu en Berusande Bild på BILEN med stort B!!!!!

  åh well yes of course!

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu