Workaholics, me and a hot cup of tea

Idag har jag sprungit, ringt (varför heter inte det ‘rungit’?) och mejlat runt som en idiot. Vaknade kvart i sex eftersom att Peter Pan uppenbarligen ännu inte förstått att finessen med plastbotten i en kaninbur är just att den inte går att gräva igenom. Sedan använde jag hela dagen till att rådda med alla statistroller som stod gapande tomma. 22.38 ikväll bekräftades sista personen för dagen. Så man kan utan överdrift påstå att det blir långa dagar. Då kan det vara viktigt att komma ihåg vilket otroligt roligt jobb man har, och då känns allt genast mycket bättre.
I morgon ska alla bekräftas och informeras, betalningsunderlag ska skrivas ut, statistlön ska hämtas ut på banken och så har jag ju lovat att ordna fika till hela teamet. De dyker upp runt två, då ska simhallen rekas – Och på fredag kör vi igång! Äntligen!
Efter en hel dag av intensivt arbete är det väldigt skönt att slappna av lite innan man somnar för dagen. Och vad kan väl vara ett bättre sätt än en kopp te och säsongspremiären av Workaholics? Inte mycket. ”Well that was an acid-dent waiting to happen!” ”WE’RE DOING ACID TOGETHER AS A FRIENDSHIP-FAMILY, DERS!” This teveserie is perfect.

Har hunnit börja jobba lite på en present till årets bästa student också, men jag känner på mig att dom lilla dagarna av ledighet mellan inspelningen och studenten kommer att spenderas med att i desperata försök få presenten perfekt, klar och redo att levereras när allas vår Sofia studentar på onsdag!


Comments

  1. Quote
    Lollo said 19 juni 2012, 22:00:

    YES! YES! Vilken fantastisk ide! Se ut som om jag tänker!! Kanske det även går att varva också med ”kommentarer at some places or whatever”.

    Also, jag orkar inte hämta telefonen som ligger 60 cm från mig och laddar så jag hoppas du läser det här innan the end of onsdag. Vi får vara i ett rum och filma, om vi kommer dit senast 08:15 på torsdag, how does that sound? :) Smsa mig, då kanske telefonen har laddat klart och jag orkar svara. heh.

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu