Bitchkram

Så, jag vet inte, men om du har tittat in här då och då så kan det kanske hända att du hört (jag menar såklart inte bokstavligen ‘hört’, eftersom att det är här text – och du hör inte min röst) mig prata om en liten film som heter Bitchkram (läs: This is what’s called sarcasm. Jag pratar inte om något annat, och jag är sjukt medveten om det). Bitchkram kommer alltid att ha tillåtelse till en väldigt speciell plats i mitt hjärta, dels för att det är en väldigt fin film och vi jobbade med så många fina människor, men också för att det var min första långfilm, and I will never forget that. Vi bar matlådor, sandsäckar, stativ och floppyflaggor i massor. Vi handlade mat för tusentals kronor och åkte så mycket bil att det borde räckt i några år.
Precis igår blev den första trailern för filmen officiell – och den kan du se HÄR! And please watch it för den är underbar! Och filmen är underbar! JUSTDETHERREGUDDETHARJAGGLÖMTATTBERÄTTASHITFUCK! JAG HAR SETT BITCHKRAM JU! HELA FILMEN! ALLA 90 MINUTER! OCH MITT NAMN I EFTERTEXTERNA! AMAGADD AMAGADD SHIT SHIT SHIT #LYCKLIGTJEJ
Vi fick se den på filmlägret den dagen då Bonnie föreläste, och herregud! Jag och Sofia var i total extas hela dagen. Det var helt sjukt att se! Allt vårt jobb i två månader (och mycket, mycket längre för andra i teamet) ihopkokat till 90 minuter! Och att se sitt namn i eftertexterna på en långfilm – Det är en känsla som jag inte ens kommer i närheten av att beskriva! Jag är så lycklig och otroligt tacksam för att jag fick chansen att vara med! Och jag ser fram emot galapremiären i Stockholm så sjuuuukt mycket!


Comments

 1. Quote
  Lollo said 3 juli 2012, 0:15:

  YAY – Malte är på, han ska skicka mesomelaena och frågar även om vi vill ha något specialskrivet? :D

 2. Quote
  nenne said 3 juli 2012, 0:37:

  YAY – Malte är på, han ska skicka mesomelaena och frågar även om vi vill ha något specialskrivet? :D

  OHMYGOD heck yes! klart vi vill om han ställer upp :’D

 3. Quote
  Lollo said 3 juli 2012, 0:40:

  Jag sitter och lyssnar igenom hans grejer nu och dom blir faktiskt bättre och bättre i mina öron, väldigt mycket [insert namnet på filmen]-aktigt! Om vi ska köra på en sån känsla, haha tänk Alexandra i skogen typ.
  http://soundcloud.com/konstprojektet/permanenta

 4. Quote
  nenne said 3 juli 2012, 0:51:

  Jag sitter och lyssnar igenom hans grejer nu och dom blir faktiskt bättre och bättre i mina öron, väldigt mycket [insert namnet på filmen]-aktigt! Om vi ska köra på en sån känsla, haha tänk Alexandra i skogen typ.
  http://soundcloud.com/konstprojektet/permanenta

  aa, jag förstår vad du menar! det är ju väldigt annorlunda, men också väldigt effektfullt! det skulle förmodligen passa utmärkt – åtminstone åt den bit som blir lite ”tyngre”, förstår du hur jag tänker? för att verkligen få rätt stämning i allt speciellt under det som blir lite mer känslosamt? fungerar säkert på massa andra ställen också, men det var det första som jag tänkte på!

 5. Quote
  Lollo said 20 juli 2012, 9:52:
 6. Quote
  Coach Outlet Online said 22 september 2012, 13:16:

  audience are very Audemars Piguet potentiality prospects Coach Factory

 7. Quote
  Burberry Outlet said 22 september 2012, 13:35:

  the sale table because tons of girls feel like I do Cheap NFL Jerseys

 8. Quote
  Coach Factory said 22 september 2012, 15:07:

  significant oral cavity your bones despite the fact that restrict to the chin Michael Kors Outlet

 9. Quote
  marketing said 2 april 2013, 10:07:

  Please contact us if you need our products.Welcome to patronize our Website! Led Web-Stores
  net lights for weddings

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu