Jag gillar musik

Så när jag hittar ny, spännande och trevlig musik så vill jag bara skrika ut till hela världen att jag hittat den. Men sånt blir ju tröttsamt efter ett tag, och så får man ju så himla ont i halsen. Därför tänkte jag länka till min bästa musik för tillfället här istället. Klicka på bilderna så öppnas albumet i Spotify. Och om du håller musen över en bild så dyker min bästa låt på det albumet upp. Dels för att det är smidigast, och dels för att HTML är kul. Fo’ real.


Comments

  1. Quote
    Uggs For Cheap said 24 september 2012, 18:55:

    and sale of automotive leather-based programs Ugg Boots

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu