P-I-Z-Z-A P-R-T-Y

Hey yo Tony, where’d you get that fresh pepperoni? (x) Idag är en bra dag. Contrary to popular belief, aka bilden här ovanför. Idag är en väldigt bra dag. ‘Varför’ undrar du? (aka me in the future);

Number the one: Min och Moas Wes Anderson-inspirerade kortfilm ‘Hej Hedvig’ som handlar om Hjalmar som jobbar med att sortera post har tagit första steget mot Film i Dalarnas Upcoming 2014. Den 12:e ska vi på möte med FiD, vilket förhoppningsvis tar oss ännu ett steg närmare att få filmen gjord! Är man nyfiken på den filmens känsla slash bildspråk har jag gjort en olistad moodreel som man kan få länken till eftersom att man är så himla fin och är här och läser: Woop
Numero dos: Imorgon 15.30, eller var det 16.30? kommer Lollo att pitcha Fantasi-projektet (x) i Sundsvall! Går vi vidare där får vi pitcha i Norge i mars, och går det bra där kan vi vinna 100.000 kronor i budget. Jag repeterar: 100.000 kronor. Det är tio gånger mer än tio tusen kronor. Det är hundra gånger mer än tusen kronor. Det är stört mycket pengar. So, hold your thumbs for that one. OCH HEJA LOLLO!
Item #3: Vi har officiellt bokat en RED Epic kamera i två veckor för att spela in vår dokumentärfilm! Där vi, som vi så fint beskrivit det i vår pitch, ”ska undersöka fenomenet hashtags med frågeställningar som ”Hur förändras en symbol genom generationer?” och ”Vad har olika generationer för relation till symbolen?””. Vidare inklistrat från pitch: ”Filmen kommer till viss del att bestå av intervjuer med olika åldersgrupper. Från barn till pensionärer. Intervjuerna kommer att ske i studio där vi byggt upp scenografi för att matcha de olika åldersgrupperna. Till exempel stormönstrade tapeter och böcker för de äldre och hyllor med leksaker för barnen.
Parallellt kommer vi också att undersöka historien bakom ”#”-symbolen, vad den kommer ifrån, det ursprungliga användningsområdet och utvecklingen av den till det fenomen vi har idag. Historien kommer vi att representera visuellt genom att bygga miljöer som representerar olika årtionden med tidstypisk rekvisita.” Anhängande moodreel: x, aningen mindre representativ än den innan.
(You smell like) My 4th victim*: JAG SKA PÅ AVANCERAD B-FOTO KURS OCH BLI OFFICIELL B-FOTOGRAF. Harkel. Jag menar. Jag ska på en kurs där jag ska få lära mig att vara B-fotograf ordentligt. No big deal. HNNNG. Jag och fem andra ska få en tvådagars praktisk kurs med en tjej som jag inte vet namnet på än, men jag har förstått att hon är en väldigt duktig och erkänd B-fotare. #EXCITED
En annan sak som är bra är den här drömfångaren som jag gjorde för nån dag sedan:

Also, när jag skajpade med Lollo förut började vi prata podcasts så jag tänkte, lite snabbt, länka till mina favoriter just nu. Om du har en bra podd som jag inte lyssnar på får du gärna tala om. Jag prenumererar på 52 stycken än så länge and it’s killing me att det inte är 55. Nu är det ju såklart så att alla inte är podcast-människor här i livet, and I just want you to know: I appreciate you a little bit less for that.

Well. This was random. Bye bye now.

*Dingledodies – Jag kan inte låta bli att slänga mig med omöjliga referenser hela tiden så det är lika bra att börja catcha up.


Comments

 1. Quote
  Lollo said 4 februari 2014, 7:56:

  Are we starting a new blog war? (because jag är totally på för det!)

 2. Quote

  Also: jag håller på att möblera om hemma och behöver inredningstips från dig / samt jag vill veta hur du gjorde drömfångaren

 3. Quote

  Are we starting a new blog war? (because jag är totally på för det!)

  Also: jag håller på att möblera om hemma och behöver inredningstips från dig / samt jag vill veta hur du gjorde drömfångaren

  you betcha! (vadsomhelst to keep me going)!
  also: drömfångaren gjorde jag av en broderiring, what? heter det så? anyway! sen följde jag bara dom här instruktionerna: http://www.youtube.com/watch?v=DsFEcD0o6eI – jag har bara gjort den stora ringen än så länge!

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu