Dagens filmskörd

Bart Got a Room - Cetreras runt den nördiga high school-killen Danny Stein och hans misslyckade försök att säkra en dejt till balen.
Wow. I could not get into this movie at all. På något vis har Brian Hecker lyckats misslycka en film med det åh-så-tydligt-uppenbara temat ”Kille ska på bal. Kille har ingen dejt. Tjej som Kille känt hela livet förklarar sina känslor för honom. Kille ‘känner inte samma sak’. Kille inser att han ‘känner samma sak’. Kille sticker för att tala om det för Tjej. Tjej har en annan dejt. Kille får Tjej ändå.” Och vad hade en Bar Mitzvah med saken att göra?

Fired Up - De två populäraste killarna på high shcool bestämmer sig för att skippa football camp för att istället åka på cheerleading camp. För tjejerna och för äran.
Klassisk amerikansk high school-film med undantaget att jag faktiskt skrattade på riktigt flertalet gånger. Nicholas D’Agosto och Eric Christian Olsen är perfekta huvudrollsinnehavare med ett stycke perfekt personkemi. Dessutom har ju Eric C.O redan en hel hög pluspoäng från min sida. Pluspoäng som härstammar från Dumb & Dumberer: When Harry Met Lloyd.

Paper Heart - Hittepå-dokumentär med Charlyne Yi och Michael Cera som karikatyr-karaktärer av sig själva. Baserad på förhållandet som det ryktades att de skulle ha haft.
Adorable. Just. Adorable. Däremot är det faktum att det från början skulle vara en riktig dokumentär, men sedan blev till en hittepå-dokumentär en aning förvirrande. Jag kan inte hjälpa att sitta och fundera på vilket av det som kanske, möjligtvis, skulle kunna vara riktigt dokumentär-footage. Hursomhelst, Charlyne och Michael skulle vara det perfekta quirky-awkward couple(t).


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu