Helvetes jävla skit-fan!

Jag har inte ens fått min kanin än och det verkar redan som hans liv är över. Hörde på radion att taket rasat in på en kaninutställning i Nyköping. 800 kaniner är ‘fångade’ i snön. 800 kaniner. Det är på den utställningen min kära kanin befinner sig. Han ska inte ens ställas ut. Men han är där. Hon jag har köpt den av ska ställa ut några andra av hennes kaniner. Hon som ska transportera kaninen ska göra samma sak. Transportören bor här i Sundsvall och har lovat att ta med sig min kanin när hon åker hem.
Jag skulle få honom i morgon. Nu vet jag inte om jag kommer att få honom alls. Han får inte ha dött. Han skulle inte ens ställas ut. Det är orättvist.

Jag ska be. För första gången i mitt liv tror jag fanimej att jag ska be. Jag ska be skiten ur alla tidigare böner. Alla tidigare böner. Take that, Svenska Kyrkan!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu