Also, MORSDAG!

Jag hade helt glömt bort att det var mors dag idag. Jag fick dåligt samvete när jag insåg att jag glömt.
Mamma gjorde allt så mycket bättre när hon, helt random, kom in i mitt rum, gick fram till bänken framför fönstret där alla mina glasögon ligger och bara tog på sig så många hon kunde. Utan att säga något. Förutom att mumla färgen på de hon tog på sig. Hur många mammor gör det när du precis glömt bort att fira deras högtidsdag? Only the best Mum in the whole friggin’ world!
Hon gick sedan med på att vi firade henne med pizza och hembakade muffins. Eftersom att Mamma inte vill ha presenter. Eftersom hon egentligen inte gillar mors dag. Eftersom att hon är badass.
Jag älskar min Mamma. Hon är bäst. *Mindre än tre* Även fast hon kommer att hata mig när hon inser att jag lagt upp bilden här. Bilden där hon har nattlinne på sig och fortfarande inte har sminkat sig eller fixat håret.

Tidbit: Om man kollar noga på bilden kan man ana ett femte par glasögon längst upp på huvudet. Ett par röd-blå-vita. Kollar man ännu nogrannare ser man att det är ett par shutter shades med den brittiska flaggan på. Ja. Jag äger nu ett par shutter shades. Det är officiellt tillåtet att klappa till mig.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu