Idag blev ett äventyr

Det började med att vi skulle jobba hemma hos Lollo eftersom det skulle vara dåligt väder. Det slutade med att vi sprang, helt genomblöta, genom stan i åska, blixtar och regn.

Vi behöver alltså tre datorer när vi jobbar. Come join the nördigness!

Efter att vi redigerat film och skapat trendsättande musik i ett par timmar bestämde vi oss för att detta var ett bra tillfälle för att ta en paus och uträtta de ärenden vi hade på stan. Innan regnet hann komma. Hämtade jobbpapper hos Pappa, och plånbok hos Mamma.
Hela vägen ner till stan gick vi och tittade på alla blixtar och lyssnade på mullret. Det är härligt med åska. När vi kommit in i stan började det regna. Fem minuter senare vräkte det ner. Som du aldrig kan föreställa dig. Efter 15 sekunder i ösregnet störtade vi, helt dränkta, in på The Phone House. Där det visade sig att vårt ärende inte alls var relevant. Och vi gick ut igen. Tre sekunder senare.
Nästa del av äventyret blev att ta sig genom hela Sundsvalls city, ner till IN-gallerian för att köpa skumgummi. När jag fått mitt skumgummi (more like stoppning) inväntade vi skjuts av Mamma. Åkte hem, bytte om till torra kläder. Inklusive nya skor, jacka och underkläder. För så blött var det.
Ut till Birsta igen. Resorband, turkost tyg och en anslagstavla inhandlades. Vad det ska bli av detta återstår att se.
Tillbaka till Lollo för en välförtjänt pizza och fortsatt arbete.

Lämnade henne omkring 00:50, när videon höll på att laddas upp på YouTube.
Nu är klockan 01:30 och jag har precis fikat med min kära Syster. Varför är jag fortfarande vaken? Nu blir det sova.


Comments

  1. Quote
    Lollo said 6 juli 2010, 0:34:

    Måste älska att jag sitter med garageband på båda datorerna… HA!

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu