Holy shitballs. Jag är myndig!

That’s right people. Idag, den 30/9 2010, är officiellt min första dag som myndig. Som vuxen? Knappast.
När jag vaknade sov min Syster fortfarande, och Pappa hade redan åkt till jobbet. Klockan var kvart i åtta, vilket betydde att jag hade försovit mig – Ordentligt! På en kvart var jag redo att gå, sprintade ner till Mamma (eftersom att jag krävt skjuts av henne på min födelsedag). Där mötte jag min Mamma i dörren, hon hade ett stort leende hela vägen från vänster till höger öra, eller vice versa. Vi tittade på varandra ett tag,
Mamma: Ja, men du blev ju bra!
Jag: Vad?
Mamma: Ja, nu är du färdigbakad!
Min första lektion var Grafisk Design – Och jag fick en massa fina presenter från världens bästaste kompisar!

Världens förmodligen roligaste och mest awesomea kort, Den tyngsta muffinsen evarr (Med vit-kokos-nånting och apelsinchoklad, mumma), Jelly Beans, Love Hearts och en hamburgetelefon! Precis som den i Booty Call-videon – That makes me so cool you don’t even know! (Från Världens bästa Lollo!)

Två plastskedar och en Risifrutti av Elin. Den fick plats i min mage på världens största parkbänk, på hålet där vi inte hade idrott, i solen. Success!

Och chokladbollar av Stina! Stina makes the best chokladbollar!
Sofia berättade även att jag skulle få ett par stickade sockar av henne. Yay! I. love. tjocksockisar.
Tiggde skjuts av Pappa hem också. Fick bestämma vad vi skulle äta till middag – Cherry Wok, here we come!
Efter att vi hade ätit kom Mamma förbi, vi åt tårta – Och jag fick mer presenter! En halsduk och en t-shirt av Syster. En tröja, kofta, vit ryggsäck, Kick-Ass på DVD, Vampire Weekend’s Contra och Marina & The Diamonds’ The Family Jewels av Pappa, och 1000 kr av Farmor som precis kommit hem från Kina.
Det var min första dag som myndig – And I did bloody good! Nu ska jag fira med att beställa saker från internet!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu