Kallskuren fläskfilé, kyckling, pasta och potatissallad

Igår var det varmt här i vår lägenhet! Vilket egentligen inte säger speciellt mycket – Det är alltid varmt här. Vi hade en slags grattis på 18års dagen-fest i efterskott, kind of thing.
Hela dagen var extremt stressig fram och tillbaka hela tiden ända fram till middagen. Vi insåg att maten inte skulle räcka, eftersom att en av fläskfiléerna var dålig. Jag tvingade Mamma att åka ut till Birsta och handla eftersom att jag akut behövde häftmassa. Om man nu kan behöva häftmassa akut?
Så vi handlade mat, häftmassa, ramar – Och ett doftljus till mitt rum! Varför har jag aldrig haft doftljus på mitt rum förut? Det är såå.. Ja, jag vet inte. Men jag älskar det – Äpple och kanel, luktar mysigt. Mamma påminde mig snabbt om varför jag inte haft ljus tidigare: ”Du får ha levande ljus nu – För nu är du myndig!” Så, det var alltså det jag väntade på. Uppenbarligen.
Sedan åkte vi förbi Pappa för att hämta kaninmaten och min kamera. Fortsatte bort till Ödetomten för att plocka fina höstlov att dekorera vardagsrummet med. Fick höra på vägen att Nicke var på sjukhuset igen. Sad face. Men nu var det bråttom hem att städa, dammsuga, bädda sängen och allt sånt där överskattat. Kastade mig in i duschen, torkade håret och hade precis plattat luggen då det ringde på dörren. Snacka om timing.
Jag hade klänning på mig, vilket händer sisådär två gånger om året, så jag tyckte det var värt att dokumentera.

Det här var den enda bilden jag lyckades ta innan min kamera tog helt slut på batteri. Från vänster i bakgrunden: Ante, Birgitta, My, Lena och Josefin. Från vänster i förgrunden: Elin, Anna, Lotta, Karin och Hannah. (Folk som inte är med på bilden, men som jag ändå vill minnas var där: Mamma, Syster, Anders, Esbjörn, Lollo, Sofia, Stina och Jonas, glömde jag någon?)
Stina hade sin kamera med sig dock. Om jag är snäll kanske hon skickar bilderna till mig? Det vill säga om hon inte hatar mig för att ett av mina ljus försökte att mörda hennes kamera. Som tur var reagerade Lollo som en äkta super hero – Så det var ”bara” axelbandet som brann upp.
Det var väldigt trevligt ändå! Till middag åt vi det som står i rubriken (Hah, made you look) och till efterrätt blev det kladdkaka med hallon och grädde.
Efter efterrätten fick jag ännu mer presenter! Woho!

Stickade sockar från Sofia! Har fortfarande på mig dom – Mys!

En brödrost från Lena, Anders, Simon, Josefin och My! (Vilken Peter Pan av någon anledning har en major crush på)

Photo Pearls av Karin, Esbjörn, Anna och Elin! (Nu vet ni vad ni får i julklapp allihopa!)

Två ljusstakar som bildade ett hjärta av Erika, Jonas, Birgitta och Ante!

Ett riktigt kamerastativ av Mamma! (Bye bye bordsstativ!)

Första säsongen av Little Britain från Jonas. En TV-serie som han försökt få mig att se ett bra tag nu – Så nu kanske jag äntligen kan få tummen ur, haha.

En jättefin.. Ja, vad ska jag kalla det? Ljusstake är clearly en underdrift! Bordsdekoration? Inrednings-moj? *Harkel* En jättefin Bordsdekorerande inrednings-moj med tillhörande värmeljus av Lotta, Hannah och William!

Och en flaska vin av Anna och Elin – So much for trying to be a good girl!
Fick även Åre-choklad av Stina! Som jag märker nu att jag inte har någon bild på..
Så. Pärlplattor, vin och en brödrost – Dom som inte känner mig skulle aldrig kunna gissa min ålder.
Efter att det var klart med presenterna bestämde vi oss för att det var time to break out the dansmattorna! Haha, so much fun! Sedan blev det Sing Star, ett spel jag minst sagt inte är lika imponerad av. Heh.
Efter det började folk att falla bort, några stycken i taget ända fram till halv fyra imorse. Dom som hade det svårast att komma hem var nog Hannah och Lotta. De hann aldrig ens ner till bilen innan Peter var tvungen att åka iväg igen, haha!
Be Te Dubbel-Ve: Hannah berättade för mig att hon brukar läsa vad jag skriver här. Made me very happy inside! Hej Hannah!
Be Te Dubbel-Ve II: Om du kan tala om hur många utropstecken det är i det här inlägget (Det är alldeles för många) – Så vinner du tio tusen internets.


Comments

  1. Quote
    Lollo said 4 oktober 2010, 17:25:

    Får jag fråga hur i HELA friden man kan vinna ett internet? Nu hänger jag, som vanligt, inte med i svängarna. Men Dan skrev det på facebook också så som vanligt är det något jag har missat xD

  2. Quote
    Jonas said 7 oktober 2010, 19:41:

    Hoppas du tycker LB är kul och kanske förhoppningsvis kommer börja lyssna på mig lite noggrannare i framtiden, Sara! :)
    Första säsongen är knappast felfri, men fortfarande riktigt kul.
    Tredje är definitivt bäst.

    P.S. är fortf lite småledsen att jag missade branden…

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu