Packaging MidSweden

I måndags var vi på studiebesök slash workshop på Packaging MidSweden. Den handlar helt enkelt om förpackningsdesign – Och, let me tell you, det är betydligt mer awesome än det låter!
Vi fick i uppdrag att designa en ny glödlampsförpackning, och det här är den som jag och Sofia gjorde. Den var gjord i vad som skulle representera miljövänligt papper. Vi hade en idé om att göra en förpackning som inte var fyrkantig – Dels för att vara miljövänliga och inte använda mer papper än vad som behövs, men också för att formen gör att man kan stapla dubbelt så många som man hade kunnat göra om de hade varit fyrkantiga. Man kan liksom stapla alla helt vanligt, och sen kan man stapla lika många uppochner på samma yta! Say what?!
Vi hade en mindre konflikt angående designen på utsidan av förpackningen däremot. Jag ville ha det bruna, med ”Glödlampa” i svarta bokstäver – förutom Ö:t, det ville jag ha rött, och sedan på botten skulle det stå hur många watt det var medan Sofia var helt inne på att texten skulle vara limegrön. We did not komma överens, heh.
So, that was the beginning of my förpackningsdesign-karriär! Or was it?


Comments

  1. Quote
    Replica Handbags said 26 september 2012, 0:09:

    chatting as well as laughing for your 2nd time Coach Outlet

  2. Quote
    Replica Handbags said 26 september 2012, 9:59:

    ******
    They’ve been seen toted all over by stars like Mischa Barton Michael Kors Outlet

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu