Vad var idag för dag idag egentligen.. Idag.

Idag vaknade jag med både migrän och ont i halsen. Så jag somnade om. Och vaknade igen vid elva. Då klev jag upp och gjorde världens snyggaste rullrån. Jag har ingen bild på dom – Så du får helt enkelt lita på mig.
Vid klockan tre tog jag med mig min migrän och skyndade till UF-lektionen för att fixa det som behöver fixas inför lokala mässan nu på tisdag. När jag kom dit hade Elin redan skrivit ut och skurit ut våra kataloger, beställningsformulär, tävlingsformulär och kvitton! Mitt uppdrag blev att skära ut våran logga från ett antal A3 papper. Jag hann inte ens börja med det förrän Leo skar bort en bit av sitt finger. När jag såg fingerbiten på bordet var min migrän helt plötsligt som bortblåst. (Nytt botemedel för migrän? Yes?)
Vid klockan fem tyckte vi att vi var klara för dagen, och jag gick bort till Mammas jobb och så åkte vi och hälsade på Rut. Det var första gången jag träffade henne sedan Nicke dog. Jag älskar Rut. Älskar henne. Hon är världens bästa stand in-mormor. Det första hon sa när jag såg henne var ”Åh, vad glad jag blir att du vet att jag finns!” sedan pussade hon min vante. She’s wonderful!
Efter det åkte jag och Mamma och åt middag på Max. Sedan åkte vi till Hedbergska för att Emma var med i musik-esteternas julshow. Det var väldigt bra – Även om ettorna bara var med som kör, och ljussättningen var snyggare än det någonsin varit på någon typ av Hedbergska-show. Någonsin. Det är jag ganska säker på. 99%. Typ.
Efter det åkte vi och handlade och efter det har jag druckit ungefär fyra koppar grönt mint-te. Now, good night!


Comments

  1. Quote

    Skar leo av en bit av sitt finger????!!!???? VARFÖR missade jag det? D: ÅÅÅH varför filmade ingen?

  2. Quote

    Sv: åh nenne du är så bra :D Vågar inte ringa dig nu, du kan ju sova haha :D men jag har gjort klar alla prislappar :D robert hjälpte till han med ;D kom på att vi kanske skulle behöva ett bord som folk kan använda som ”underlägg” att skriva sina beställningar på. Men vi sätter upp halsbanden och det imorgon va? =) glöm inte dom isf :D

  3. Quote

    JAG SKA köpa 2 tröjor till faktiskt! Pratar om det på torsdag :D

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu