Let’s get this going again!

I tisdags (7/12) var den Lokala UF-mässan. Vi kom dit 08.30 och sedan satt vi inte ner förrän vid 17.30 (i bilen på väg hem). Att vi inte satt ner alls är väl kanske en överdrift. Jag passade ju nämligen på att sitta ner medan jag tog ut min lunch ur väskan. Min lunch som jag för övrigt åt vandrandes runt på mässan (Obs, mest vid Lollos monter) eftersom att det ansågs ofint att äta i sin egen monter. Det var under denna kategori inte-sitta-bara-stå-stå-stå-förgudsskull-regeln hittades också, tillsammans med använd inte din mobil. Alls.-regeln och tugga inget tuggummi. Alls.-regeln. Synd att vi inte fick tugga tuggummi. Ni ska bara veta hur jefla snyggt jag tuggar tuggummi.
Vi hade även färgkodat godis, vilket jag verkligen hoppas ger pluspoäng från våra lärare i Grafisk Design – Speciellt från dig Krister! (Jag hoppas verkligen inte att Krister läser det här)
Jag var fortfarande extremt förkyld och hade lock för öronen. Fånge i min egen lilla bubbla – Desperat hela tiden för att nå ut utanför bubblan, där självklart alla andra befann sig. Jag lyckades nog inte så bra. Eftersom att jag själv inte kunde höra hur högt jag pratade så är jag helt övertygad om att jag vrålade på en ljudnivå som förmodligen inte ens var i närheten av acceptabel.
Men vi får helt enkelt se på det som taktisk marknadsföring,
- Kommer du ihåg TRIANGLE UF?
- Nej..
- Det var dom som gjorde tshirts och halsband?
- Har fortfarande ingen aning
- Kommer du ihåg hon som pratade så jävla högt?
- Ja! Jaså, var det dom? Bäst jag besöker deras hemsida ASAP!


Comments

  1. Quote

    OJ VAD JAG SNOR EN BILD AV DIG !

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu