Julavslutning

Lånade denna vackra bild av Elin

THAT’SMYFREAKINGFACE.

Så i tisdags hade vi julavslutning på Medieprogrammet. Komplett med iDål och utklädda lärare.
Varje klass fick i uppdrag att skriva en jullåt på temat iPad. Eftersom att min klass är minst sagt oengagerad bestämde vi oss för en sekund att köra Barbara Streisand-låten, och helt enkelt byta ut ”Barbara Streisand” mot ”iPad”. Men då vi samlades innan avslutningen hade de flesta kommit överens om att ”Det kan vi ju inte göra, det blir ju jättepinsamt”. Så några folk satte sig ner och skrev en egen version av ”Tänd Ett Ljus”. Texten var egentligen densamma, vi bytte ut ordet ‘ljus’ mot ‘iPad’. Genious.
När vi övade på att framföra låten kom vi fram till att vi skulle sjunga den i falsett. Något som genast höjde kvaliten på vårt framträdande med åtskilliga hundra procent.
I studion, där iDål-studion huserade, spelade de idol-jingeln på repeat under hela avslutningen. Hela avslutningen. Hela. Olle, Louise och Ulf hade ”klätt ut sig” till Idoljuryn. Olle var Andreas Carlsson, med kostym och solglasögon. Louise var Laila och Ulf var Anders Bagge med en nylonstrumpa på huvudet.
Stefan agerade Jihde, dvs. sprang runt med en mikrofon och frågade folk hur det kändes. Stämningen alltså. Inte att han sprang runt med mikrofonen.
När alla klasser framfört sina jullåtar visade lärarna upp sitt eget nummer. Först läste de, än en gång, dikten om dom små nissarna som dör – Du vet vilken jag pratar om?
Sedan avslutade dom med en rap. Eller ja, Alf rappade, försökte i alla fall. De andra lärarna stod mest och gungade och fyllde i med ”Ritsch, ratsch” sådär då och då.
Allt detta finns på band. Ett band som jag måste ha tag på.
Under hela avslutningen fick jag åtskilliga gånger höra saker som ”Jaså, du har släppt en skiva!” och ”Haha, så det är du som är Minnah!” anledningen till dessa kommentarer förstod jag inte alls, utan jag skrattade på ett sånt där sätt som säger att ”Joo men jag förstår”, men jag förstod inte. Inte alls. Inte förrän hela avslutningen var klar och jag stod vid TV-skärmen i entrén, där lärarna hade lagt upp Idol-hemsidan. Med ett antal modifieringar. Japp. Då förstod jag.

P.S Är du den person som hackat mitt YouTube-konto och av någon anledning tycker det är kul att ändra inställningar, lämna konstiga kommentarer till folk jag inte ens känner osv. LÄGG AV MED DET NU. Det är inte det roligaste att börja sin dag med att återställa alla konstigheter du ställt till med. IT’SNOTFUNNY. Kthnxbye.


Comments

 1. Quote
  din personliga hacker said 26 december 2010, 2:10:

  det borde knappast räknas som att hacka när du har ett sånt uppenbart password och jag tänker inte låta bli nånting min plan är att hämnas som det bara går !!! >:D

 2. Quote

  Hoo, scary med hackers?! :O Hahaha (eller så är det bara emma, hahahah)

  MEN DU!!! KOLLA DETTA!!!! HAHAHHA CRAZY
  http://www.youtube.com/watch?v=-0L69m77oIQ

 3. Quote
  Celine Purses said 23 september 2012, 5:38:

  greatly reduce truly worth expenditures may also be supplied on some near to Uggs Sale

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu