JULAFTNARNA pt.I

Så, jag firade årets första julafton onsdag den 22:a. ‘Cause I’m one of them lucky kids with divorced parents like that. Då firade jag hemma hos Pappa tillsammans med honom, of course, och Syster. Pappa är inte speciellt mycket för det här med julmat, vilket jag verkligen tackar för, så vi åt råstekt potatis och oxfilé istället.
Glömt att klä granen hade vi gjort också, så det gjordes i all hast natten innan.
Vi tog ganska tidigt beslutet om att vi var alldeles för trötta för att göra en big deal av hela grejen, med att klä upp oss och så vidare. Jag och Syster körde på kläderna från dagen innan, medan Pappa valde spåret med.. Ja, långkalsonger, skjorta och en slips som Emma gjorde på fritids när hon var liten. Du vet en sån där slips av säckväv med fastklistrade julmönster av pasta och filt?
Fick mycket fina presenter, bland annat en golvspegel till mitt rum och ännu en Liftarens Guide till Galaxen bok (Keep ‘em comin’). Av mig fick Pappa en fruktskål av ek. Till saken hör att han är aningen besatt av möbler i ek. Så den kommer nog till användning.
Emma fick en fjärrutlösare till sin kamera – Därav mängden av vackra bilder på vårt julfirande.
Bilderna som är lite brunaktiga (För så säger man i branschen, ‘brunaktiga’) har min Syster croppat och redigerat, därför antar jag att hon åtminstone är okej med att jag lägger upp dom bilderna.


Låt mig påpeka: Jag är 175 cm lång. Min syster är 170 cm. Jag är alltså 5 cm längre än henne. THISPICTURELIES.


Observera att vi inte var medvetna om att Pappa var där när vi tog bilden. Observera även att han har ostkrokar i näsan.


Nytt familjefoto: Check.


Åh, jag fick ett snabel-A (What? Hur skriver man det utan att göra symbolen?) i trä också. In case you didn’t notice.


Bara för att jag planerar att bo i den här tröjan åtminstone resten av året. Vilket i och för sig inte är speciellt länge när jag tänker efter.

P.S. Du som fortfarande inte låter bli mitt YouTube-konto – MATTIAS! JAGHARBYTTLÖSENORD. Hah. Suck it.


Comments

 1. Quote
  din personliga hacker said 29 december 2010, 23:39:

  muhahahh jag tvivlar på att det kommer stoppa mej !!
  endast en ärlig ursäkt kan få mej på andra tankar >:D

 2. Quote

  NENEN.. det är ditt nya smeknamn från och med nu! Jag antog att det var något sådant, eller att du hade ätit så mycket godis nu i jul att du inte kunde röra dina armar. Altenativ 1 var dock troligast. Att du glömmer saker har jag erfarenhet sedan förut ;D Det är väl tur att du inte är ekonomiansvarig… ”hehe”.

  men jag tycker om dig ändå!

  Tror vi får kommunicera via bloggarna hädanefter, med tanke på att du vägrar facebook!

 3. Quote
  Stina said 2 januari 2011, 16:47:

  SV: Nej det gjorde jag inte :( Var det kick-ass? :D

 4. Quote
  Lollo said 5 januari 2011, 15:04:

  gwah varför kan jag inte kommenteraaa? D:

 5. Quote

  NENEN.. jag har skrivit om hur de förklarar saker (svenska uppgiften). Jag tänkte också skriva en inledande text. Tror du att du skulle kunna skriva frågeformuläret?

 6. Quote
  Coach Outlet Online said 22 september 2012, 10:39:

  Crisis did not defeat the leather business Moncler Jackets

 7. Quote
  Coach Factory Outlet Online said 26 september 2012, 2:54:

  to permit me personally but not with the quote Coach Factory

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu