Busy living my life, and being cool, and stuff

Nu har jag jobbat på inspelningen av Bitchkram i tre veckor. Jag är både fysiskt och psykiskt helt utmattad, men det var längesen jag hade såhär roligt! Det säger inte lite med tanke på att jag tog studenten för ett par månader sedan. Under dessa tre veckor har jag lärt mig en hel hög med saker. Jag har lärt mig att koka kaffe (men inte att dricka det), jag har lärt mig att vara tyst under tagning, jag har lärt mig att hålla undan en lampa så att den uppstoppade björnen syns i bild, och att packa upp och ner fejkat solljus. Dock har jag fortfarande inte lärt mig att bära värmeboxen med mat utan att slå mig själv på benen med den.
Jag ska berätta mer, mycket mer – så fort jag har tid. Men just nu ska jag förbereda mig själv mentalt på att jobba till två på natten hela veckan. Den officiella Bitchkram-bloggen finns ju alltid att tillgå, här!


Comments

 1. Quote
  Lollo said 1 augusti 2011, 23:28:

  åh, jag ville seriöst trycka ”LIKE” på det här inlägget. I’ve been sucked into tumblr. Jag KAN sluta, om jag vill…. NOT

 2. Quote
  Lollo said 2 augusti 2011, 15:27:

  SV: IIIIIIIIIIIH, AAAAAAAAAH, JUST DET!

  OCh ang Benke och svansjön: Pappa fick lämna tillbaka kryssningen eftersom man inte kan åka utan målsman om man är under 21, och behåller istället pengarna till en annan rolig miniresa – ´TADAAA

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu