And when I’m tired, I’m so very tired, and when it’s done it’s like I’ve killed someone

Innan jag hade hunnit kliva upp ur sängen imorse ringde de och talade om att vi skulle börja en timme tidigare. Det är ett konstigt fenomen att börja jobba klockan 14.00 på dagen. Hur länge bör man sova då? När kliver man upp? Hur försäkrar man sig om att man fortfarande är going strong tolv timmar senare?
Hursomhelst, när Lotta kom med sponsen från Coop hade hon med sig lite presenter också! En väska med filmnamnet på och ett par hörlurar från Urbanears! Extra glad blev jag eftersom jag har sprungit runt och tjatat om hur fina dom är sedan jag såg Fannys turkosa.

Första natten avklarad. Dock blev det inte så mycket natt eftersom att det blev betydligt mörkare än någon hade räknat med, så vi blev tvungna att avsluta en timme tidigare. Idag var också första dagen med ”Stunt-Peter”, som ser till att ingen ramlar ner från taket, och stillbildsfotografen från Stockholm, som ser till att vi ser snygga ut på alla bakom kulisserna-bilderna.
Större delen av kvällen, närmare tre timmar, spenderade jag och Sofia med att panta och handla. Frukost till hela teamet och skådespelare, frukt/kakor/ost till fikabordet och några kilo godis till alla statister som kommer på onsdag. Bara det faktum att vi köpte 12 (!!) 3-liters förpackningar med juice borde måla upp en ganska bra bild för exakt hur mycket vi handlade – och hur mycket det vägde. Eftersom att det inte bara var vi som var och handlade på ICA Maxi igår så fick vi lite problem med att inte stoppa hela kassan. Det började bra när vi lyckades lasta på så tungt att rullbandet slutade fungera, och vi fick lasta av sakerna igen.
Halvvägs genom varorna insåg vi att det inte fanns en chans i helvete att vi skulle kunna hinna packa våra grejer i påsarna. Så vi tog beslutet om att bara lasta tillbaka alla varor i vagnen, och sedan sortera dem i påsar ute på parkeringen. Ett mycket lyckat beslut om jag får säga det själv.


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu