VIP in da’ house!

(Förutsatt att VIP står för ”Very Ickebetalande Person”)

Jag blev bjuden på filmfestival av the lovely Ingrid på Film i Västernorrland för ett tag sedan. Glömde dock att nämna det när allt *harkel* viktigt *harkel* kom emellan. Lite kort varsel kanske om du vill hänga på, men du har några timmar på dig åtminstone!
Några av titlarna bland kortfilmerna är bland andra Barnpizza, Killing the Chickens to Scare the Monkeys, The Boy Who was Afraid of the Ground, I Huvudet på en Patient, Mitt Liv som Trailer och Blomkål och Morötter. How can you not be interested now?
Jag ska vara helt ärlig och säga att jag framförallt ser fram emot Mitt Liv som Trailer och The Boy Who was Afraid of the Ground, mest för att jag sort of känner dom som ligger bakom dom filmerna, men också för att det är de enda två filmerna på festivalen jag hört talas om.
Tyvärr har jag redan min ‘plus one’ (tyvärr för dig alltså, inte för mig, förutsatt att du inte är Stina – i så fall, Hej Stina! – och vad trevligt att du vill följa med!), men om du har lust att gå – Kom! Vi går tillsammans! Biljetten kostar 110 kronor och kan köpas här eller direkt på plats, tror jag. Jag var nämligen där för att hämta ut mitt pass idag, men tydligen var jag tvungen att vänta till imorrn, eller idag, det beror på hur man ser på saken (lägg märke till att klockan är 02.43 i skrivande stund).
Så, ja, det börjar 12.00 och håller på till 16.20 i salong 5 på Filmstaden i Sundsvall. Kostar 110 kronor. Jag ska dit. Stina ska dit. Ska du dit? Klart du ska! Kom nu! Sluta tjura.
Hur många gånger har jag upprepat mig nu? Tillräckligt? Perfect. Jag är alldeles för trött för att vara vaken nu egentligen, men jag lurar ingen genom att säga att jag ska gå och lägga mig nu. Nope. Jag ska titta på The IT Crowd tills min hjärna lägger av självmant för dagen. Skriver jag fortfarande? Oh god. Bye now.


Comments

  1. Quote
    Burberry Handbags said 22 september 2012, 13:43:

    with specified expert replication handbags brands Coach Factory Outlet

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu