Wazzaah?

My computer is back, YO!

Nu är det en timme tills jag ska sätta mig på bussen i stan och fara till Piteå. Jag har packat hela dagen. Räddat min telefon från att tappa alla mina minnen (därmed också anteckningen jag skrev när vi träffade Bo Burnham för andra gången). Pappa har köpt en väska till mig också, en lila. Så nu får jag plats med allt i samma väska!
Jag ska sitta och vänta på tåget i Övik från 00.00 till 02.46 inatt, och då har min Farmor lovat att hon ska komma och hålla mig sällskap. Det är jag glad för. Men det betyder också att jag måste sitta och lyssna på min Pappa beklaga sig till Farmor över att jag ska bort. Dom pratar i telefon nu. Och jag har ingen aning om varför han är så himla arg. Nu kom han och gav mig en lapp som jag ska skriva telefonnumret till min chef på. Hmm.
Just det! Jag köpte även ett elektriskt blockljus till min syster – Det är ascoolt!
Jag kommer hem på måndag igen, vi hörs då!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu