Why do I have this on my head?

I’ve been having a weird day. När jag duschade i morse tog balsamet slut i den ena förpackningen, så jag fyllde på med balsam från den andra. Bad move. Bad bad move. Utan att tänka närmare på situationen insåg jag först när jag hade hela håret fullt av det – Att de två olika märkena av balsam skar sig med varandra. Vilket hade resulterat i att jag hade håret fullt med torra klumpar. Om du tänker dig att du har en bit blött toalettpapper mellan händerna och sedan gnuggar händerna mot varandra. Det du får då – Det var det jag hade i håret. Fast balsam. Inte toapapper. Obviously.
And guess what happened then? Jag träffade Elin! Elin, Elin, Elin! Jag har inte sett henne sedan vi var i Göteborg för några månader sedan. Så det var väldigt trevligt. Och vi gjorde rullrån. ‘Cause appearantly that’s the only thing jag kan baka.
But wait! Sedan gjorde jag det sista julbaket tillsammans med Mamma. Vi gjorde kaffekakor, pepparkaksnötter, chokladknäck och falska potatis-bakelser. Well, jag säger att vi gjorde falska potatis-bakelser. We tried to. But I fucked them up. Jag skulle göra glasyren. Men av någon anledning läste jag på fel recept. Vilket slutade med att jag bland annat blandade i en hel del bakpulver i glasyren. There should never be bakpulver in the glasyren.
Kommer du ihåg vad jag sa nyss – Om att rullrån var det enda jag kan baka? Yup. So true.


Comments

  1. Quote
    Michael Kors Outlet said 21 september 2012, 13:32:

    Possessing competencies about marketing and promotion as well as Michael Kors Outlet

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu