Att SMS:a – Old school style

That’s right – Det här är en teckning av Sverige, utklädd till påskkärring, på en kvast. Your argument will forever remain invalid. Copyright på Amanda.

Min kära vän Amanda pluggar till sommelier och måltidskreatör (om jag inte minns helt fel) i Grythyttan. När hon skulle flytta så var vi lite rädda att vi skulle råka tappa kontakten med varandra – men det vägrade vi gå med på. Eftersom att det är lite för långt mellan Sundsvall och Grythyttan för att bara ‘träffas och ta en fika‘ så fick vi komma på en lite mer kreativ idé – Old school brevskickande!
Det är underbart att få ett handskrivet brev i brevlådan ett par gånger i månaden. Sjukt roligt att få läsa om hur Amanda har det, och nästan lika roligt att berätta om hur jag själv har det. Men det bästa av allt, för min del, är att komma på små saker/presenter att skicka med. Inget dyrt eller överväldigande, bara en liten rolig sak att komplettera brevet med, ungefär som en lång text kan lättas upp med en GIF-bild, right? Amanda har skickat mig de mest fantastiska små bakverk – Från julgodis av mjölkchoklad och rostade cashewnötter till recept på otroligt goda scones, och lika god lemon curd, och nu senast: hemgjorda chokladtryfflar i tre olika smaker! Den första med rostat kokostäcke, den andra ”helt vanlig kakao” och den tredje rullad i socker med torkat apelsinskal. Not even kidding you guys, helt sjukt goda!
Själv försöker jag hålla mig till vad jag anser är mer mitt område. Hehe, right? Jag har bland annat skickat ett USB-minne som jag fyllt med vad som fick plats av min bästa musik, jag skickade en bränd version av första säsongen av Community på DVD, och nu senast (eftersom att Amanda inte äter godis för tillfället) gjorde jag ett kort, som är tänkt att föreställa henne, som påskpresent:


Comments

  1. Quote
    Coach Purses said 28 september 2012, 2:17:

    transmitted to consumers who also have a intelligent ring with them Coach Outlet Store

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu