I’M NOT EVEN A TEENAGER ANYMORE LIKE WHAT

Like, am I supposed to be vuxen nu? Like wha- – No? Like, when did this happen?
So, what happened was att jag fyllde 20 (det hurade (is this a real expression? I feel like it might not be) på riktigt i magen när jag läste siffran tyst i mitt huvud) i helgen och Lollo var här i Falund och hälsade på!

Vi hade glasstårta! Dels för att fira födelsedag, men också för att fira goda nyheter! Och vi lagade potatisgratäng och kycklingspett! Och vi drack äppelcider! (Var det äppelcider? Det kan ha varit päroncider. Jag ser den tomma flaskan från var jag sitter, men den är precis så långt bort att det är omöjligt för mig att läsa etiketten)

#kameramaffian

Oooh! Look at this! Det här utvecklas sakteliga till min och Lollos egen specialitet – Mars-milkshake! En total rip off av den underbara Mars-milkshake som man kan köpa på Mc Donald’s i London, gjord på mjölk, vaniljglass och styckade Mars bar-glassar. Nam nam nam!
Åh, åsså fick jag massa presenter av Lollo! WOHO! I’m five years old! Det är alltid roligt att få presenter av henne. Det är alltid roligt att få presenter i allmänhet. Men det är speciellt kul att få dem av Lollo. Det känns så himla kreativt, genomtänkt och omtänksamt! Also, creepy as fuck att hon vet vad jag behöver utan att jag behöver tala om det för henne.

Look! En jättesnygg kökshandduk, en söt bok med bra citat, exklusiva tändstickor, ”Write in Style”-pennor som är helsvarta (hur coolt?!), en blå iPhone-sladd, och visitkort för Fantasi! Som Lollo självklart designat själv! Also, not pictured: En jättesöt katt som numera sitter på nyckeln till garaget och den ligger i bilen och dit vill jag ju inte gå nu när jag bäddat ner mig i soffan med filt och allt! Och extra starka kylskåpsmagneter – Jag får fan inte loss dom från kylskåpet.

Våra fancy pants visitkort! (Did you see the reference to Sommarlovsentreprenörs Rickard? Did you see it? Yes? I’m just making sure you saw it)

I boken med bra citat hittade vi det här citatet av en ren händelse! ”Hell, there are no rules here – we’re trying to accomplish something.” – Thomas A. Edison, which HOLY CRAP passar så sjukt bra in på den situationen vi är i precis exakt nu med vår film! ”Får man göra så? Kan man göra si? Hur gör man det här?” THERE ARE NO RULES HERE WE’RE TRYING TO ACCOMPLISH SOMETHING. FUCK YEAH.
Also, när vi ändå behandlar ämnet, kort update om filmen: Det känns fett! Hela konceptet och idén om hur filmen ska vara, och framförallt hur den ska se ut, faller mer och mer på plats. Helt plötsligt känns allt överkomligt och jag tror mer och mer på att det här kommer bli något vi kan vara sjukt jävla stolta över!

… Jag köpte några födelsedagspresenter till mig själv också. Like you do.

Vi letade tomtebloss på varenda affär i stan. Inte för att det säger speciellt mycket eftersom det finns typ två. Men vi hittade inga. Till slut fick vi nöja oss med något som tydligen heter ”Isfacklor” och det lät ju ballt. Sedan köpte vi Twix och Mars Mc Flurry, satte isfacklorna i dem och fotade. Slash filmade. Det viktiga i den här meningen är att vi är sjukt kameraberoende.

Det här är också något som hände under tiden Lollo var här. Trust me, it was alot less creepy i stunden då bilden togs. Nu påminner den mig obehagligt mycket om Blair Witch Project. Hrm. It’s very funny though.

Efter att ha hoppat på och över Lollo hela nätterna hela helgen var Peter Pan helt utmattad när det blev tyst och tomt i lägenheten. Så han gick och lade sig under sekretären och sov en stund i solskenet.
Side note: WOHO sundsvallspremiär av Bitchkram nästa torsdag! Peppa!

… Wait a minute! Sen när stavas ‘anmälan’ med två n på slutet?

All in all: Nenne is a happy, 20 år gammal, camper!

Jag låter denna bild av det fina jag hittade utanför mitt fönster tona av detta inlägg… Märker du att det tonar av… Märker du… Tonar… Du… Av…


Comments

 1. Quote
  Lollo said 4 oktober 2012, 10:40:

  Asså jag tänker liiite whiny, eller kanske inte whiny men utbrotty? Den går på svt den 21 oktober tror jag att det var, så vi får se till att se den då!

 2. Quote
  Lollo said 4 oktober 2012, 15:38:

  Also: ”LET’S DÖDA BUDGETEN” = Dagens bästa citat

 3. Quote
  Julia :) said 13 oktober 2012, 19:41:

  Grattis i efterskott Sara :)

 4. Quote

  Grattis i efterskott Sara :)

  why thank you very mouch!
  also, jag lovar att se till att hjälpa dig en gång för alla så fort vi är färdiga i stockholm och mitt liv kan återgå till det ”normala”, hah! :)

 5. Quote
 6. Quote

  Also: Nu kan man se beyond that wasteland! Extremt snygg och så, men ganska tråkig. Dock tror jag vi kan gå liiite mer ifrån …realismen(?) och bli lite mer artsy fartsy till fantasi. Fast kanske inte såhär mycket.
  http://blogg.svt.se/psl/2012/10/19/premiar-beyond-that-wasteland/

 7. Quote

  It’s Link time!! http://www.youtube.com/watch?v=LVJuWZGmQUY

  Also: Nu kan man se beyond that wasteland! Extremt snygg och så, men ganska tråkig. Dock tror jag vi kan gå liiite mer ifrån …realismen(?) och bli lite mer artsy fartsy till fantasi. Fast kanske inte såhär mycket.
  http://blogg.svt.se/psl/2012/10/19/premiar-beyond-that-wasteland/

  första filmen: ohmygod ascool! inte alls vad jag hade förväntat mig, men klart annorlunda på ett himla bra sätt!

  beyond that wasteland: fotot = b.e.a.u.t.i.f.u.l! men precis som du säger ganska tråkig. tror att det kan ha att göra med att hon/dom misslyckas med att få det att kännas personligt/man connectar inte alls med personen i fråga?

 8. Quote

  OHMYGOD VARFÖR KAN JAG RELATERA SÅ MYCKET TILL DEN VIDEON UGH. HAHAHAHAHHAHAHAAH

  also, jag vet precis vad jag vill med min karriär… det är bara…allt..därimellan… .___. såååå mycket… därimellan… seriöst varför går jag ens i skolan eller dansen eller har ett hem när det är det jag borde fokusera på… men… så mycket… imellan… AFGDUIAJO

 9. Quote

  OHMYGOD VARFÖR KAN JAG RELATERA SÅ MYCKET TILL DEN VIDEON UGH. HAHAHAHAHHAHAHAAH

  also, jag vet precis vad jag vill med min karriär… det är bara…allt..därimellan… .___. såååå mycket… därimellan… seriöst varför går jag ens i skolan eller dansen eller har ett hem när det är det jag borde fokusera på… men… så mycket… imellan… AFGDUIAJO

  well yes! men det är just det! allt du gör nu gör du för att uppnå en karriär – och inte bara ett jobb! då får det kännas jobbigt och intetsägande, men man ska också komma ihåg att alla små obetydliga detaljer förmodligen kommer att ha en viktig plats i vägen till den karriär man vill ha (helst nu PÅ EN GÅNG!!!!!) men det måste få ta lite tid, eller hur? å shit alltså, om jag ska vara ärlig, så är vi väl båda två närmre vårt mål än många andra? så länge man vet vad man vill så kommer det att gå, kanske inte på just det sätt man tror, men kanske på ett ännu bättre sätt! speciellt om man är så målmedveten som du är – jag tror inte du har någonting att oroa dig för, verkligen! :)

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu