The Late Late Show

Såhär på senaste tiden då jag har haft en massa trevlig fritid har jag tagit upp en long lost vana av att följa The Late Late Show with Craig Ferguson. Det finns mycket roligt i det här programmet som jag skulle kunna prata om. Men av alla skämt så är bland det roligaste jag vet när någon svär. Istället för att censurera med vanliga tråkiga pixlar, täcker de munnen med en flagga från ett land och ersätter svärordet med ett ”uttryck” som tillhör landet. Till exempel dyker spaniens flagga upp tillsammans med ”Ay caramba!”, Nya Zeeland med ”Crikey dingo!” eller ”Dingo ate my baby!”, Frankrike med ”Oh la-la!” eller ”Baguette!”, Tyskland med ”Achtung!” – You get the idea.
Men den flagg-uttrycks kombination som utan tvekan (väldigt partiskt) blivit min favorit är Sveriges flagga med tillhörande uttryck. IKEA kanske? Schmorgy-bork? Nope! Tillsammans med den svenska flaggan har dom helt enkelt valt att säga ”The Girl with the Dragon Tattoo!” så fort som möjligt. Och jag skrattar ihjäl mig varenda gång.

http://www.youtube.com/watch?v=RkDK67LC14Q&feature=related


Comments

 1. Quote

  TARDIS!!!!!

 2. Quote

  TARDIS!!!!!

  hahaha! wikipedia-citat:
  ”Haggis in a TARDIS/Touch My Haggis/Touch The Haggis in My TARDIS: the guest is offered the option to touch a vegetarian haggis, supplied by Neil Gaiman,[21] which has been stuffed into a model TARDIS.”

 3. Quote
  Ugg Boots Sale said 25 september 2012, 5:56:

  the sequence should preferably line up on any front or again pockets Chanel Purses

Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu