Projekt Fantasi – RÖSTA PÅ OSS PLZZ

Jag vet inte hur mycket du vet angående detta. Jag vet inte om jag egentligen har sagt något om det här… So here it goes! Jag har världens bästa kompis. Denna bästaste kompis är also known as Lollo, och sedan februari i år har hon inte bara haft livet att ta itu med – Hon har även slagits mot en av de mest skrämmande sjukdomar en människa hör talas om under sin livstid, och hon har gjort det på det mest modiga sätt du någonsin kan föreställa dig. Cancer är en sjukdom som alla känner någon som känner någon som blivit drabbad. Men det är svårt att föreställa sig att ta bort en mellanhand, och helt plötsligt ha cancern på ett helt nytt avstånd. Alldeles för nära.
Lollo är den tuffaste människa jag vet. På alla sätt. And i fokkin luv her. Och hon har sparkat cancern i ansiktet så jävla hårt, precis på det sätt som bara hon kan.

Så naturligtvis, being us, bestämde vi oss för att göra en film om cancer. Mer specifikt om Lollo och hennes tankar under perioden som varit, och fortfarande pågår. Det här är det största projekt vi gjort. Någonsin. Och vi satsar verkligen på att den här filmen ska bli så perfekt som det bara är möjligt. Kanske mer. Men fan inte mindre.
Till vår hjälp har vi Idéer för livet – genom dom fick vi ett startkapital, men hur mycket vi än vill och hur litet team vi än är så kommer vi inte ifrån det faktum att det kostar pengar att göra film. Vi vill inte bara göra en så professionell film som möjligt – Vi vill sprida den, visa den för andra! Och det kostar pengar.
Därför behöver vi din hjälp! Just nu pågår en tävling där vi tävlar, mot åtta andra projekt, om 15.000 kronor. Utan att säga så mycket om det så kan jag tala om att dom femtontusen kronorna skulle göra en sjukt stor skillnad för oss och vår tajta budget. Så om du kunde rösta på oss, och be alla dina vänner rösta på oss så skulle vi vara så sjukt jävla evigt tackasamma så det är inte klokt!

Hjälp oss såhär (instruktioner stulna rakt av från Lollo, eftersom jag inte vet hur man Facebookar):
- Var inloggad på Facebook (om du inte har Facebook – skaffa en så att du kan rösta!)
- Klicka HÄR – då kommer du till röstningssidan!
(Det kan hända att du behöver gilla Idéer för Livet – klicka då på gilla/like)
- Leta fram bidrag nr 6. Fantasi – om att vara ung med cancer och klicka på Stötta!
- Sprid gärna vidare till andra i din bekantskap och be dem rösta!
- Mottag min eviga tacksamhet och kärlek

Om du kunde ta några sekunder från din dag för att rösta på oss skulle det göra mig överlycklig. Och senare kanske vi kan ge dig tillbaka dina sekunder i form av minuter i form av vår film, KTHNXBYE!


Leave a Comment

(required)

(required)

Formatting Your Comment

The following XHTML tags are available for use:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

URLs are automatically converted to hyperlinks.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu